However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

Tool: The Basics


Ας ξεκινήσω με τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε ένας που θέλει να λέγεται Toolόφιλος ή σκοπεύει να γίνει τέτοιος.

Όνομα:
TOOL

Καταγωγή:
Los Angeles, California, U.S.A.

Ημερομηνία Γεννήσεως:
1990

Line-Up:
Danny Carey (Drums)
Maynard James Keenan (Vocals)
Adam Jones (Guitars)
Justin Chancellor (Bass) [1995-]
Paul D’Amour (Bass) [-1995]

Discography:
1991: 72826 (Demo Tape)
1992: Opiate (EP)
1993: Undertow
1996: Ænima
2000: Salival (Box Set)
2001: Lateralus
2005: Parabola (DVD)
2005: Schism (DVD)
2006: 10,000 Days
2007: Vicarious (DVD)

Music Videos:
1992: Hush
1993: Sober
1994: Prison Sex
1996: Stinkfist
1997: Ænema
2001: Schism
2002: Parabola
2007: Vicarious

Sites:
Official Website: TOOL
Official Fan Website: ToolShed
Official Artwork Website: Dissectional

--Stay Tuned--

5 Comment(s):

Post a Comment

Περιμένω σχόλια, απόψεις, παρατηρήσεις, σκέψεις, ιδέες, συμβουλές και οτιδήποτε άλλο έχετε να πείτε σχετικό με το θέμα.
Spam και βρισιές δε γίνονται δεκτά.
Για επικοινωνία μαζί μου εκτός του θέματος του post, αποταθείτε εδώ.