However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

Δημήτρης Μητροπάνος – Mini αφιέρωμα [μέρος πρώτο]

7481559179946103
Και λέω mini, διότι αν προσπαθούσα να κάνω κάτι ολοκληρωμένο που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του Μητροπάνου, θα έφτανα στην ηλικία του για να το τελειώσω.
Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010. Η μέρα ή, καλύτερα, η νύχτα που επιτέλους θα δω το Μητροπάνο ζωντανά μετά από κάμποσα χρόνια κι εφόσον η προηγούμενη φορά δε μετρά διότι ήμουν πολύ μικρός.
Θα παραθέσω μερικά από τα αγαπημένα μου κομμάτια που ερμήνευσε ο Δημήτρης και με αυτόν τον τρόπο θα διώξω και το Μάη, ο οποίος μας ανάγκασε να αποχαιρετίσουμε τον Ronnie. Καλά να περνάς on the Silver Mountain, Ronnie μου..
Το πρώτο είναι το “Τα Πλοία των Ερώτων”, ένα από τα πιο αδικημένα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας κατά τη γνώμη μου. Απίστευτος στίχος, μουσική που μυρίζει θαλασσίλα και το τέλειωμα με το όργιο σαξοφώνου, drums, μπάσου και πιάνου..
Τα υπόλοιπα χωρίς σχόλια.

Διαπίστωσις [1]


Ένα μεσημεριάτικο, εκ βαθέων ουρλιαχτό, διάρκειας 6-7 δευτερολέπτων, του τύπου "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHH", μπορεί να σου χαρίσει ένα σέξυ βράχνιασμα για το υπόλοιπο της ημέρας.

Celebrity Steroids 2

Ακόμα ένας διαγωνισμός από το Worth1000.com! O συγκεκριμένος υπάγεται στην κατηγορία Photo Effects Advanced και σκοπό έχει να παρουσιάσει τους διάσημους στην παραφουσκωμένη τους έκδοση.

Σας παρουσιάζω τις δημιουργίες που μου άρεσαν περισσότερο και τη θέση κατάταξης τους.

Φωτογραφίες από το Λυθροδόντα [2]


Λόγω της εξωπραγματικής(!;!;) ανταπόκρισης σας (;!;!) στο προηγούμενο post με φωτογραφίες μου, σας παρουσιάζω λίγες ακόμα..

Και μη σπρώχνεστε στα σχόλια..

Music Widget Poll: Το Αποτέλεσμα

pollmusic
Στ’αρχίδια σας τη γράψατε τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, αλλά δεν πειράζει. Η απόφαση έχει ληφθεί κι αυτό είναι αρκετό.

15 Instrumentals You Have To Love!

rush-miniature-guitar-bass-
Ένα τραγούδι δεν είναι μόνο η μουσική του, ούτε μόνο οι στίχοι του. Τι γίνεται, όμως, όταν ο καλλιτέχνης θέλει να μας προσφέρει μόνο το ένα από τα δύο και πιο συγκεκριμένα τη μουσική;
Ανάλογα με την ποιότητα του καλλιτέχνη έχουμε και τα εκάστοτε αποτελέσματα. Οι στίχοι δε χρειάζονται. Μιλά από μόνη της η Μουσική.
Ακολουθούν 15 τραγούδια χωρίς στίχους, τα οποία αγαπώ και σας προτείνω.

Φωτογραφίες από το Λυθροδόντα


Τραβηγμένες με το Nokia N95 8GB μου, αυτές οι φωτογραφίες παρουσιάζουν όμορφες σκηνές από το χωριό μου, το Λυθροδόντα.

Ως λάτρης των συννέφων και της φύσης, λογικό είναι να μη βγάζω φωτογραφίες με κόσμο. Μπορεί στο άμεσο μέλλον να υπάρξουν και τέτοιες..

Λίγες τώρα, λίγες αργότερα, θα σας παρουσιάσω κάμποσες.

Enjoy!

Το Κυπριακό Πρόβλημα

ksexnw
Στην ιστοσελίδα της Νομικής Υπηρεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας διαβάζω ότι:
Από τον Ιούλιο - Αύγουστο του 1974, το κυπριακό είναι ένα σύνθετο διεθνές πρόβλημα παραβίασης της διεθνούς νομιμότητας και του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Ειδικότερα, αποτελεί πρόβλημα:

(α) εισβολής (επιδρομής) της Τουρκίας και κατοχής εδάφους της Κύπρου, κράτους μέλους των Ηνωμένων Εθνών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
(β) μαζικής, συστηματικής παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων,
(γ) παράνομης μονομερούς ανακήρυξης «ανεξάρτητου» τουρκοκυπριακού κράτους («Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου») στη γεωγραφική περιοχή του νησιού που κατέχεται παράνομα από τα τουρκικά στρατεύματα.
Ναι, είναι κι όλα αυτά. Ή, τουλάχιστον, ήταν στην αρχή. Ή, καλύτερα, είναι, αλλά όχι κυρίως και μόνο αυτά.
36 Αύγουστοι πέρασαν από τότε, δε μπορεί το Πρόβλημα να παραμένει το ίδιο, αναλλοίωτο και όπως καθιερώθηκε να διατυπώνεται από τους πολιτικούς.

Funny Pics [1]

fag_buys_music Mετά τις τελευταίες εξελίξεις, μερικές αστείες εικόνες θα βοηθούσαν να πάν κάτω τα φαρμάκια..

Enjoy!

Bayern München 0 – 2 Internazionale

finale_03_get_220510

O Mourinho πήρε πανάξια το φετινό Champions League κι εμείς τελειώσαμε μια πολύ καλή χρονιά με μια μέτρια εμφάνιση.

Όσους ακούσετε να μιλούν για αντιποδόσφαιρο από πλευράς Inter, μην τους δώσετε σημασία. Δεν ήταν αντιποδόσφαιρο, ήταν η τέλεια τακτική για απομόνωση των επιθετικών δυνάμεων του αντιπάλου.

“Οδηγώ Σωστά;”

ist2_513492-vector-crazy-driver

Εχτές επήεννα να παραδώσω κάτι πράματα με το αυτοκίνητο της δουλειάς. Το αυτοκίνητο τούτο εν που τζείνα τα Toyota τα vanούθκια τα άσπρα που εγεμώσαν τους τόπους. Νομίζω εν κατασκευασμένο που τον τζιαιρό της Μικρασιατικής καταστροφής. Τέλος πάντων, εν καταφατshελλωμένον που shίλιες πάντες (όι, έννεν εγώ που το εφάτshισα!), αλλά εν αθάνατον. Εννοείται πως εν τέλεια γαούριν: βάρτου όσον βάρος θέλεις, ξιτίμασ’το, βάρτου ροδόστεμμαν αντί πετρόλαον ή κάμε ούλλον το χάι-γουέι με τη δευτέραν. Έθθα παραπονηθεί, έθθα φκάλει τσιμουθκιάν. Τζιαι ως καλόν γαούριν, εννοείται πως εν πιο αργόν τζιαι που κηδείαν.

Το λοιπόν.. Ήμουν σταματημένος, πρώτος πάσ’τα φώτα του Dixan, τζιαμαί στη βιομηχανική της Νήσου. Τα φώτα τζιαμαί εν σταυροδρόμιν τζιαι που αριστερά μου, όπως ήμουν, έρκουνταν τζείνοι που εφκαίνναν που το χάι-γουέι Λευκωσίας-Λεμεσού. Ήταν κότshινο για μένα τζιαι ώσπου να πρασινίσει εποσκολιούμουν με το ράδιον πέρκει εύρω σταθμό με διαφημίσεις, διότι τα ππουshτοτράουδα που βάλλουν εν της βίλλας. Ευτυχώς ήβρα ένα που ελάλεν αθλητικά τζιαι άφηκα το. Ώσπου να δεις τζιαι να πεις, επρασίνισεν το φαναρούιν. Σύρνω την πρώτην, ξιπατώ λλίον το clutch, πατώ νάκκον πετρόλαον, κατεβάζω το χειρόφρενον τζιαι καρτερώ το γαουρούιν να κινηθεί. Πριν να προλάβει να τζιυλήσει μισό μέτρο το γαουρούιν μου, θωρώ που τα αριστερά μου ένα μιάλο φορτηγό των McDonald’s, να έρκεται φουρκαστόν τζιαι να κλώθει αριστερά του. Εγώ επήεννα ίshια, άρα είχαμεν την ίδιαν κατεύθυνση. Ο οδηγός του εδίκλησεν προς το μέρος μου βιαστικά βιαστικά για να σιουρευτεί ότι επρολάβαιννεν να ρέξει ώσπου να κινηθεί ο γάρος μου τζιαι έδωκεν μέσα, δίχως να πιάει στόπερ αλόπως.

Rainbows.. παντού!

rainbows-in-all-possible-ways01

Ο Ronnie έφυγε και, αφού ακόμα δεν είδαμε ανάσταση, μάλλον θα αποφάσισε να μη γυρίσει πίσω κοντά μας. Συνειρμικά, λοιπόν, με τη θύμηση της μορφής του Dio, ο νους πηγαίνει στους Rainbow, στους οποίους τραγουδούσε ο τεράστιος κοντός.

Και μιας και σκεφτόμουν και ακούω Rainbow τώρα, είπα να σας παρουσιάσω κάμποσες πολύχρωμες εικόνες με τα χρώματα του ουράνιου τόξου!

Στη μνήμη του Ronnie, ενός Ουράνιου Τόξου στο Σκοτάδι..

The King Is Dead, Long Live The King (Ronnie James Dio 1942-2010)

Ο Θεός γεννήθηκε το 1942 και πέθανε το 2010. Όσο οξύμωρη ή παράξενη σας φαίνεται αυτή η δήλωση, άλλο τόσο τραγικά ειρωνικός είναι ο θάνατος του Θεού (Dio, στα ιταλικά). Είναι από τα νέα που όσες φορές κι αν ακούσεις ή διαβάσεις, δεν πρόκειται να χωνέψεις εύκολα. Σα να φεύγει κάποιος πολύ δικός σου άνθρωπος, ένα μέλος της οικογένειας, ένας φίλος παιδικός.

Ο μεγαλύτερος κοντός της rock μουσικής δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Ο Ronnie James Dio, ίσως η πιο αναγνωρίσιμη και κοινά αποδεκτή φωνή της rock και heavy metal, με συμμετοχή σε μερικές από τις μεγαλύτερες μπάντες του χώρου, πέθανε σήμερα σε ηλικία 67 χρόνων έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Με μια λιτή ανακοίνωση στο επίσημο site του, η γυναίκα του Wendy μετέφερε την είδηση:

Today my heart is broken, Ronnie passed away at 7:45am 16th May. Many, many friends and family were able to say their private good-byes before he peacefully passed away. Ronnie knew how much he was loved by all. We so appreciate the love and support that you have all given us. Please give us a few days of privacy to deal with this terrible loss. Please know he loved you all and his music will live on forever.

- Wendy Dio

Σήμερα η καρδιά μου ράγισε, ο Ronnie πέθανε σήμερα 16 Μαΐου στις 7:45 πμ. Πολλοί πολλοί φίλοι και συγγενείς μπόρεσαν να τον αποχαιρετίσουν ιδιαιτέρως πριν «φύγει» ειρηνικά. Ο Ronnie ήξερε πόσο πολύ τον αγαπούσαν όλοι. Εκτιμούμε πάρα πολύ την αγάπη και την υποστήριξη που μας δώσατε όλοι. Παρακαλούμε να μας δώσετε λίγες μέρες ησυχίας ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτή την τραγική απώλεια. Να ξέρετε ότι σας αγαπούσε όλους και ότι η μουσική του θα ζει για πάντα.

Η ενασχόλησή του με τη μουσική ξεκίνησε πολύ νωρίς, όταν σχημάτισε το πρώτο του γκρουπ σε ηλικία 15 χρονών. Το 1967 δημιουργεί τους Elf, με τους οποίους φτάνει στο σημείο να ανοίγει συναυλίες για τους Deep Purple. Εκεί κεντρίζει το ενδιαφέρον του Ritchie Blackmore, οποίος αργότερα θα του ζητήσει να συμμετάσχει στην νέα του μπάντα, τους Rainbow. Με τους Rainbow θα κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ μεταξύ 1975 και 1978, αλλά θα αποχωρήσει λόγω διαφορών με τον Blackmore και την αμέσως επόμενη χρονιά θα αντικαταστήσει τον Ozzy Osbourne στους Black Sabbath. Με τους Sabbath βγάζει δύο άλμπουμ, το ένα εκ των οποίων, το Heaven And Hell, θεωρείται από πολλούς το καλύτερο του γκρουπ μέχρι και σήμερα. Μετά την αποχώρησή του το 1982, σχηματίζει το προσωπικό του σχήμα, τους Dio, με τους οποίους συνέχισε να κυκλοφορεί δίσκους μέχρι και πρόσφατα, ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετείχε στους Heaven And Hell, που είναι στην ουσία οι Black Sabbath με τη σύνθεση της εποχής Dio. Πέρισυ μάλιστα κυκλοφόρησαν και δίσκο, ενώ είχαν προγραμματισμένες περιοδείες για όλο το 2010.

Δυστυχώς, οι συναυλίες των Heaven And Hell έμελλε να ακυρωθούν, όταν διαγνώστηκε στον Ronnie καρκίνος του στομάχου το Νοέμβριο του 2009. Σύμφωνα με τη γυναίκα του Wendy, η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν αργά αλλά σταθερά. Ωστόσο, σήμερα 16 Μαΐου ο Ronnie δεν άντεξε άλλο και «έφυγε» ειρηνικά και ήσυχα.

Πέρα από την καθολική αναγνώριση του ως ενός από τους επιδραστικότερους μουσικούς και ποιοτικότερους τραγουδιστές στη Rock, ήταν και κάτι άλλο στο οποίο όλοι συμφωνούσαν σχετικά με τον Ronnie: το ήθος και το χαρακτήρα του. Συνάδελφοι του, τεχνικοί που δούλεψαν μαζί του, groupies και απλοί οπαδοί πάντα έχουν να λένε για την καλή καρδιά και το φιλικό πνεύμα του. Και δε χρειάζονται οι γνώμες άλλων για να το καταλάβεις, αρκεί να κοιτάξεις μερικές φωτογραφίες του ή να παρακολουθήσεις κάποιο live του. Χαμογελαστός πάντα, φιλικός, τύπος που δέχεται τους πάντες κοντά του, ακόμα και παιδάκια που ήταν αγέννητα όταν Αυτός μεσουρανούσε.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος, για τον οποίο ο Ronnie James Dio έχει χαράξει το όνομα του πάνω πάνω στη λίστα με τις μεγάλες προσωπικότητες της rock. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι οι rockάδες και metalάδες τον σέβονται, τον αγαπούν, τον προσκυνούν και τον αναγνωρίζουν, ανεξάρτητα από το χώρο που οι ίδιοι βρίσκονται. Αυτός είναι ο λόγος που ο Dio δε θα πεθάνει ποτέ στις καρδιές μας και θα συνεχίζει να μας μαγεύει με τις ιστορίες του με δράκους, μάγισσες και ουράνια τόξα, μέσα από την κληρονομιά που με πολλή αγάπη μας αφήνει.

LONG LIVE, RONNIE JAMES DIO!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ AΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από: Solarized-TwistedTool

Angels & Demons by Karol Bak

Έχει κάμποσο καιρό να σας παρουσιάσω κάποιο νέο καλλιτέχνη, οπόταν ορίστε:

O Karol Bak (παρόλο που δεν είναι και τόσο "νέος", αφού γεννήθηκε το 1961) είναι Πολωνός και δουλεύει με λάδι σε καμβά.

Ακολουθεί η συλλογή του με τίτλο Angels & Demons, την οποία μπορείτε να βρείτε μαζί με τις υπόλοιπες στο προσωπικό του site.

Family Guy on gayness!

Quagmire's_Dad_-_Family_Guy_promo
Στο καινούριο επεισόδιο του Family Guy (Season 8, Episode 18 “Quagmire’s Dad”) υπάρχει ένας διάλογος ανάμεσα στον Glenn και τον Peter, ο οποίος είναι αρκετά καυστικός σχετικά με το θέμα του “είμαι μια γυναίκα παγιδευμένη στο σώμα ενός άντρα” και το αντίστροφο.
Δε λέω πως είναι όλες οι περιπτώσεις έτσι όπως τις περιγράφει ο Peter, αλλά σίγουρα οι περισσότερες! Απολαύστε το διάλογο σε γραπτή μορφή, καθώς δεν το βρίσκω σε video (πολύ νωρίς, γαρ).

Funny Gifs [4]Moar Funny Gifs!!

Enjoy!

Werder Bremen 0 –4 Bayern München & Κύπελλο & Double!

dfbcup

Wer der Chef ist, Mutterficker?

Who’s the boss, motherfucker?

Treble To-Do List:

  • Να κερδίσω το πρωτάθλημα Γερμανίας – DONE! (Μια αγωνιστική πριν το τέλος)
  • Να κερδίσω το Κύπελλο Γερμανίας – DONE! (0 –4 τη Werder)
  • Να κερδίσω το Champions League – ΟΝ ΙΤ! (Τελικός στις 22 Μαΐου)

Ο βιολινίστας – αληθινή ιστορία

joshua-bell

ή “Πώς χάνουμε τα μικρά και όμορφα πράγματα στη ζωή μας χάρη στο άγχος και τη ρουτίνα”.

Την παρακάτω ιστορία την έλαβα από το φίλο Χαρικλή, τον οποίο και ευχαριστώ. Διαβάστε προσεκτικά, είναι πραγματική και μπορείτε να το επιβεβαιώσετε εδώ.

Δε μας χέζεις, ρε Καρατζαφέρη;

blogornotyw3

Σκέφτηκα να ξεκινήσω με το ‘κύριε Καρατζαφέρη’, αλλά θα ήταν απόλυτα παραπλανητικό και άκρως υποκριτικό εκ μέρους μου. Γι’αυτό, θα ξεκινήσω με κάτι ειλικρινές και ευγενέστατο. ΡΕ, ΠΑΣ ΚΑΛΑ;

Πρέπει να ξεκαθαρίσω εξ αρχής πως με την πολιτική δεν ασχολούμαι διότι το αίσθημα αναγούλας και οι συχνοί εμετοί με έχουν κουράσει προ πολλού. Πόσω μάλλον, όταν αναφέρομαι στην ελλαδική πολιτική.

Έκλεισε και το kazani.gr;

kazanigr
Εδώ και μέρες δε μπορώ να μπω στη σελίδα του kazani.gr. Στην αρχή υπέθεσα πως θα ήταν κάποιο επιφανειακό πρόβλημα. Πέρασαν, όμως, κάμποσες μέρες και δεν εμφανίστηκε ούτε κάποια ανακοίνωση, ούτε κάποιο άλλο διαφωτιστικό νέο για την κατάσταση.
Αν γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο κάποιος ή, ακόμα καλύτερα, αν δει αυτό το post κάποιος εκ των υπευθύνων της αγαπημένης μας σελίδας, ας μας ενημερώσει για το τι συμβαίνει.
Στην περίπτωση που εσείς μπαίνετε κανονικά και μόνο εγώ έχω το πρόβλημα, δεν πειράζει, το kazani να’ναι καλά..

UPDATE: Το kazani.gr επέστρεψε!! (Click)

Φωτογραφίες από το party για την κατάκτηση της Bundesliga

meisterjubel_get_080510_07

Όπως σας είχα πει στο προηγούμενο post, ο van Gaal έτρεξε, αλλά δεν κατάφερε να γλυτώσει το λούσιμο από τις γιορταστικές μπύρες! Ιδού και οι αποδείξεις!

Φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς για την επίσημη στέψη της Bayern ως φετινής πρωταθλήτριας Γερμανίας στο Βερολίνο, μετά το παιχνίδι με τη Hertha.

Twisted Comic - Kant

twistedpencil

Είχα την ιδέα εδώ κι αρκετό καιρό, αλλά σήμερα βρήκα χρόνο να την πραγματοποιήσω. Πολλοί ίσως να μην το ‘πιάσουν’, αλλά μια αναζήτηση στο Google μάλλον θα βοηθήσει!

Εnjoy!

Hertha Berlin 1 – 3 Bayern München

fans_get_080510

Πρόλαβε κι άλλαξε το κοστούμι του με τις κόκκινες φόρμες της ομάδας και με την απονομή του τροπαίου ξεκίνησε να τρέχει σα μικρό παιδί, καταδιωκόμενος από 5-6 μπυροφόρους παίκτες του, οι οποίοι είχαν σκοπό να τον καταβρέξουν. Ο λόγος για τον σοβαρό, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, Louis van Gaal. Στο τέλος δε γλύτωσε το λούσιμο, αλλά έδειξε να το απολαμβάνει.

Στα του παιχνιδιού, παίξαμε πολύ χαλαρά, νικήσαμε σχετικά άνετα και σφραγίσαμε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή bundesliga. Ο Butt ήταν πολύ καλός σήμερα, ο Ribery ακόμα καλύτερος και χωρίς εγωισμούς και, γενικά, η ομάδα δεν έπαιξε καθόλου αδιάφορα.

Σε μια χρονιά που ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο, κυνηγάμε το treble. Πάμε για τα επόμενα δύο τρόπαια!

Funny Gifs [3]


Ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ότι χρειαζόμαστε κάτι για να χαμογελάσουμε λίγο. Βρήκα αυτές τις αστείες κινούμενες εικόνες και ελπίζω να αρέσουν και σε σας, ώστε να ευθυμήσουμε σε πείσμα των όσων γίνονται αυτές τις μέρες!

Εθνική Γερμανίας με γερή δόση Bayern!

deutscher-fussball-bund

O Joachim Löw ανακοίνωσε την πρώτη του επιλογή για την ομάδα που θα έχει μαζί του στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής. Η επιλογή αυτή περιλαμβάνει 27 παίκτες, από τους οποίους οι 4 θα αποχωρήσουν τελικά για να μείνει η 23άδα που θα αποτελέσει και την αποστολή της Γερμανίας.

Οι 7 από τους 27 είναι παίκτες της Bayern, μόνο ο Ballack παίζει εκτός Bundesliga και ο Hans-Jörg Butt κλήθηκε, τελικά, για να καλύψει το κενό του τραυματισμένου Rene Adler.

Αναλυτικά οι 27 παίκτες παρακάτω.

Theme songs που σημάδεψαν τα παιδικά μου (μας) χρόνια!

optimus_prime

Ο σιχαμένος Mikeius ανήρτησε σήμερα ένα post, το οποίο ξύπνησε μνήμες παλαιοτάτων χρόνων και με παρακίνησε να γράψω (ή να φτιάξω) αυτό που διαβάζετε και που είχα από καιρό στο μυαλό μου.

Οι γεννημένοι τη δεκαετία του 1980 θα δακρύσουν, οι μεταγενέστεροι ίσως να θυμούνται κάτι και οι παλιότεροι θα αναγνωρίσουν τη λατρεία που δείχναμε σε αυτά τα παιδικά.

Δις ις σύππριοτ φούρπο!

omonoia1

Συχχαρητήρια στην Ομόνοιαν που το έπιασεν μετά που εφτά γρόνια. Νομίζω φέτος άξιζεν της, διότι ήταν πιο σταθερή που τους υπόλοιπους τζιαι ιδιαίτερα προς το τέλος του πρωταθλήματος. Όσον τζιαι αν δεν ασχολούμαι με το κυπριακόν, η Ομόνοια εν η ομάδα των υπολοίπων της οικογένειας τζιαι γι’αυτόν συμπαθώ την νάκκον! Επειδή, όμως, ο σκοπός του πποστ τούτου έννεν να μιλήσω για την Ομόνοιαν, αλλά γενικά για λλία πράματα της κυπριακής μάππας, εννα το γυρίσω στο καλαμαρίστικον για να καταλάβουν τζιαι οι παραπάνω που μπαίνουν δαμέσα τζιαι ως τωρά εμείναν με το στόμαν κρεμμασμένον ως τα σσιέλια τους!

Λοιπόν, αφορμή για το παρόν post στάθηκαν τα γεγονότα που έλαβαν χώρα 50 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του σημερινού παιχνιδιού ανάμεσα σε Ομόνοια και Α.Π.Ο.Ε.Λ.

Πώς να ονομάσεις ένα ηφαίστειο!

oatmeallogo

Ο αγαπητός oatmeal επέστρεψε μετά από πολύ καιρό με ένα θανατηφόρο, απλούστατο και ειρωνικότατο comicάκι! Αν σας την έχει σπάσει η όλη κατάσταση με την ηφαιστειακή τέφρα εξ Ισλανδίας, θα το απολαύσετε! Και προσοχή, το όνομα που εμφανίζεται είναι το πραγματικό (απόδειξη εδώ)!

Δείτε το παρακάτω!

Bayern München 3 – 1 Bochum & ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

bayernmeister
Wer der Chef ist, Mutterficker?
Who’s the boss, motherfucker?
Treble To-Do List:
  • Να κερδίσω το πρωτάθλημα Γερμανίας – DONE! (Μια αγωνιστική πριν το τέλος)
  • Να κερδίσω το Κύπελλο Γερμανίας – ON IT! (Τελικός στις 15 Μαΐου)
  • Να κερδίσω το Champions League – ΟΝ ΙΤ! (Τελικός στις 22 Μαΐου)

Τι συμβαίνει στην Ελλάδα (video)

Δείτε το ολόκληρο!

Την Κυριακή θα ανακοινωθεί η τελική συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ενωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου, το οποίο θα συνεδριάσει πιθανότατα το πρωί, δήλωσε κυβερνητική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.