However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

0+1 Τρόποι να με Θυμώσεις


Ίσως να φταίει το ότι από μικρός δεν τους έδωσα την απαραίτητη σημασία. Ίσως να φταίει το ότι, εκτός από τα όσα μου έμαθαν στο δημοτικό, τα υπόλοιπα είναι άχρηστα στην καθημερινή ζωή. Ίσως να φταίει η υπερβολικά γλυκιά και καλοκάγαθη καθηγήτρια που μου τα δίδασκε στο γυμνάσιο, η οποία με αγαπούσε και με αγαπάει ακόμα - ρωτάει μέχρι και σήμερα για μένα. Δεν ξέρω τι φταίει ακριβώς, αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα και πλέον είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει. Είμαι χάλιας στα μαθηματικά. Μπορείς αυτό να το σεβαστείς, σε παρακαλώ;

Είμαστε τόσο μικροί..


Μια υπενθύμιση του γεγονότος ότι είμαστε ένα μηδενικό στο σύμπαν κι ότι κανένας δε θα κλάψει τη μέρα που η ανθρωπότητα εξαφανιστεί (χάρη στις δικές της βλακείες βεβαίως) είναι η παρακάτω εικόνα.

Είναι μια animated .gif που αποτελείται από 22 frames και διαρκεί 2 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα. Παρουσιάζει πολύ όμορφα τη σύγκριση της Γης με τα υπόλοιπα ουράνια σώματα, μέχρι να φτάσει μέχρι το μεγαλύτερο γνωστό αστέρι.

Τα συμπεράσματα σας, παρακαλώ.

Bayern München 4 - 2 Freiburg


Νομίζω ξεκίνησε η άνοδος. Τόσο σε φόρμα, όσο και στη βαθμολογία. Μετά από ένα άθλιο (όπως σχεδόν όλα τα φετινά μας παιχνίδια) ημίχρονο, ήρθε το δεύτερο στο οποίο η εμφάνιση της ομάδας ήταν εκπληκτική, με εξαίρεση το ηλίθιο αυτογκόλ του Braafheid και η νίκη ήρθε φυσιολογικά και σχετικά εύκολα.

Καλοδεχούμενη η νίκη, αλλά τα σημαντικά του παιχνιδιού αυτού ήταν άλλα.

Πανέμορφες φωτογραφίες με φυσικό φωτισμό


Ποιός χρειάζεται το flash ή άλλο τεχνητό φωτισμό όταν η φύση από μόνη της παρέχει αρκετό φως για να κάνει μια φωτογραφία πανέμορφη;

Ακολουθούν 30 φωτογραφίες που έκλεψα για εσάς και δείχνουν τα εκπληκτικά αποτελέσματα που μπορεί να έχει ο φυσικός φωτισμός σε μια φωτογραφία, σε συνδιασμό, βέβαια, με το ταλέντο του φωτογράφου.

Gadget: Απλά και Όμορφα Share Buttons για τις Αναρτήσεις σας


Επιτέλους! Βρήκα αυτό που έψαχνα για το συγκεκριμένο θέμα! Αν κι εσείς ψάχνετε μικρά, όμορφα, απλά και λειτουργικά κουμπάκια για διάδοση των αναρτήσεων σας από τους επισκέπτες, συνεχίστε το διάβασμα. Είναι πραγματικά πανεύκολο να τα τοποθετήσετε! Περιέχει όλα τα κύρια sites στα οποία μπορεί να μοιραστεί κάποιος οτιδήποτε και το αποτέλεσμα το βλέπετε κάτω από κάθε ανάρτηση μου:


Πάμε να το εγκαταστήσουμε!

Το αφιέρωμα Tool


Η αλήθεια είναι ότι ανησυχούσα για το αφιέρωμα, διότι ήθελα να ήταν όσο πιο τέλειο γινόταν αφενός λόγω της αγάπης μου για τους Tool και αφετέρου λόγω της αναμενόμενης μεγάλης συμμετοχής. Η μεγάλη συμμετοχή δεν ήρθε και μάλλον αυτό λειτούργησε υπέρ της όλης κατάστασης.

Bayern München 2 -1 Werder Bremen


Αγώνας για το Κύπελλο Γερμανίας. Δεν τον είδα, διότι έκανα την εκπομπή για τους Tool και είχα φανταστική παρέα! Πήγα μόνο να ρίξω μια ματιά, αφού πέρασε η επίσημη ώρα λήξης της εκπομπής κι έτυχε να ήταν τη στιγμή που ο Schweinsteiger αποφάσισε να ρίξει έναν κεραυνό από 30 μέτρα, χαρίζοντας μας τη νίκη. Ας είναι!

Το σημαντικό είναι ότι περάσαμε υπέροχα στην εκπομπή. Σχετικά με αυτήν, αύριο!

5 Χρήσιμες και Δωρεάν Ιστοσελίδες


Παρατηρώντας τα Bookmarks μου, στο φάκελλο "Useful" υπάρχουν πάρα πολλές σελίδες που δεν ανταποκρίνονται ακριβώς σε αυτό το επίθετο. Είναι όμως και αρκετές που ανταποκρίνονται και με το παραπάνω. Σκέφτηκα να σας παρουσιάσω πολλές από αυτές, σε μερικά posts για να βοηθηθείτε κι εσείς και να νιώσω κι εγώ ότι μοιράζομαι κάτι καλό και αξιόλογο! Σε αυτό το post θα σας προτείνω 5 τέτοιες σελίδες, να τις δοκιμάσετε και να μου πείτε αν τελικά αξίζουν!

Αφιέρωμα Tool στο Twisted's Radio - Αύριο 19.00


Από τη στιγμή που αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το blog, όλες οι αποφάσεις μου ήταν βασισμένες σε εμπνεύσεις της στιγμής. Έτσι κι αυτή η ανακοίνωση, την οποία σκεφτόμουν από χτες και αποφάσισα χωρίς πολλά πολλά να την πραγματοποιήσω! Ένα αφιέρωμα για το αγαπημένο μου συγκρότημα.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες.

Family Guy Gifs [11]


Μερικές κινούμενες εικόνες από το Family Guy για να βελτιωθεί η Κυριακή μας.

Enjoy!

Twisted's Radio!

 

Ο φίλος offshade έκανε εκπομπούλα προχτές και ζήλεψα. Ήθελα κι εγώ να μοιραστώ τη μουσική που ακούω. Γι'αυτό έφτιαξα κι εγώ ένα ραδιάκι για να εκπέμπω όποτε έχω όρεξη.

Hamburg 0 - 0 Bayern München


Ακόμα μια μέτρια εμφάνιση, ακόμα μια φορά σύμμαχος μας το δοκάρι, ακόμα μια ισοπαλία 0-0, ακόμα μια φορά δεν ασχολούμαι.

Κι έχασα και μεγάλο μέρος της εκπομπής του offshade για τους μαλάκες..

Cheerio!

Gadget με προτεινόμενες (featured) αναρτήσεις στο blog σας


Ένα χρήσιμο gadget για τον κάθε ιδιοκτήτη blog θα σας παρουσιάσω σήμερα. Το βλέπετε στο blog μου, πάνω ακριβώς από τις αναρτήσεις, στο κεντρικό πλαίσιο. Είναι το "Featured Post Content Slider with Thumbnail", που σημαίνει ότι είναι ένα πλαίσιο στο οποίο εμφανίζονται κυλιόμενα τα άρθρα που θέλουμε, μαζί με την εικόνα τους. Γιατί πιστεύω πως είναι χρήσιμο για εμάς; Διότι, πολύ απλά, αν έχουμε ένα άρθρο μας, αρκετά παλιό, το οποίο θεωρούμε σημαντικό ή αντιπροσωπευτικό για εμάς και θέλουμε να το διαβάσουν όσοι περισσότεροι γίνεται, αυτό το gadget θα μας βοηθήσει! Ο κάθε νέος επισκέπτης θα μπορέσει να δει τα άρθρα-αναρτήσεις που του προτείνουμε, όσο παλιά κι αν γράφτηκαν.

Ραδιομαραθώνιος 2010: 24-25-26 Οκτωβρίου


Ο Ραδιομαραθώνιος είναι μια ετήσια εκδήλωση που διοργανώνεται από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και τη Marfin Laiki Bank. Βασικός σκοπός του είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Ακολουθούν μερικές σημαντικές λεπτομέρειες, όπως παρουσιάζονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ραδιομαραθωνίου καθώς και χρήσιμα links.

Bayern München 3 - 2 Cluj


Αν κάποιος έλεγε πριν από τον αγώνα στους παίκτες της Cluj ότι θα σκόραραν τετράκις, αλλά θα έχαναν, θα τον θεωρούσαν παλαβό. Ακριβώς αυτό συνέβη, όμως, αφού τα δύο από τα τέρματα τους πήγαν στα δικά τους δίκτυα. Ένα επίσης τυχερό τέρμα (κατά τη γνώμη μου κι αυτό αυτογκόλ) του Gomez, μας έδωσε τη νίκη.

Twisted Awards: off-shade


O offshade με εμπνέει με τον τρόπο που γράφει. Γράφει σαν εμένα, αλλά πολύ καλύτερα. Δεν πέφτει στην παγίδα (για την οποία θα γράψω σύντομα μια ανάρτηση),  που πολλοί από εμάς τους bloggers πέφτουμε συχνά, αυτήν των βρισιών και των χυδαιολογιών, μόνο και μόνο για να προκαλέσουμε την αναμενόμενη αναστάτωση στο κοινό κι έτσι να ανέβει η "δημοτικότητα" μας. Γράφει μέσα από την ψυχή του κι έχει την ικανότητα να εκφράζει αυτό που νιώθει με λέξεις όμορφες και κατάλληλες για την κάθε περίπτωση. Διαβάζοντας τον, νιώθεις ότι σου μιλάει ένας γνωστός σου, κι ας μην τον ξέρεις σχεδόν καθόλου.

Funny Gifs [10]


Για να ευθυμήσουμε λίγο..

Bayern München 3 - 0 Hannover


Άθλια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, αποκάλυψη στο δεύτερο. Με τόσες πολλές απουσίες, η απόδοση του 2ου ημιχρόνου ήταν έκπληξη, αλλά και κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να χτίσουμε από δω και μπρος. 3 φορές σκόραρε ο Gomez, ο Tymoshchuk ήταν πολύ καλός στο κέντρο της άμυνας μαζί με έναν επίσης εκπληκτικό Badstuber, ο Μüller ήταν απών το πρώτο ημίχρονο, αλλά ξύπνησε στο δεύτερο και ο Schweinsteiger μπήκε σαν αλλαγή κι έδωσε νέα πνοή στην ομάδα.

Περιμένω ακόμα περισσότερα.

Οδικόν


Φίλε, να προσέχεις.

Έχεις πιει και σ'έχει πιάσει.
Ψιλοζαλίζεσαι, το νιώθεις.
Ξέρεις ότι ο ελαφρύς πονοκέφαλος ενοχλεί λίγο, αλλά αρκετά ώστε να σου αποσπάσει την προσοχή.

Νυστάζεις εδώ και ώρες.
Τα μάτια σου βαραίνουν.
Ξέρεις ότι το τιμόνι δεν αντικατέστησε ποτέ επιτυχώς το μαξιλάρι, άσε που δε συνήθισες να κοιμάσαι καθιστός.

Έχεις δυνατά τη μουσική.
Σε κουφαίνει και σ'αρέσει.
Ξέρεις ότι σε απομονώνει από εξωτερικούς ήχους, ιδιαίτερα σημαντικούς τέτοιες ώρες που κανείς δεν κυκλοφορεί.

Οκτώβρης πλέον.
Έξω είναι αρκετά κρύο.
Και μέσα, αφού έχεις ανοίξει το παράθυρο.
Πλησιάζει γοργά ο χειμώνας.
Δεν κάνει να το ρισκάρεις.
Είναι η αγαπημένη σου εποχή.
Ο χειμώνας σε περιμένει.
Εσύ θα λείπεις;

Νιώθεις τους τριγμούς.
Με κάθε σημείο σου που αγγίζει το όχημα.
Ξέρεις ότι εδώ και καιρό χρειάζεται γιατρό, σε βαρέθηκε, κουράστηκε και θέλει να παραιτηθεί.

Αγνόησε τον πόνο.
Κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά.
Τραγούδα όσο δυνατότερα μπορείς, να υπερκαλύψεις τον ήχο από τα ηχεία.
Ευχήσου το όχημα να φανεί λίγο ακόμα υπομονετικό.
Έρχεται ο χειμώνας.
Έρχεται για σένα.
Δεν πρέπει να τον χάσεις.

Φίλε, να προσέχεις.

Epic Gifs [9]


Did somebody say "MOAAAARRRR"?

Fail Gifs [8]


Συνέχεια στη συλλογή με κινούμενες εικόνες, αυτή τη φορά με μερικά πολύ ωραία fails!

Enjoy!

Widget "Bookmark This Page" στη γωνιά του blog σας

 
Υπάρχουν συντομεύσεις σε κάθε browser, με τις οποίες και με το πάτημα ενός συνδυασμού κουμπιών μπορείς να προσθέσεις μια σελίδα στα αγαπημένα σου (Bookmarks/Favorites). Πολλοί χρήστες, όμως, δε γνωρίζουν τις συγκεκριμένες συντομεύσεις. Κι από την άλλη, μερικοί χρήστες μπορεί να είναι σαν εμένα: οπτικοί τύποι που προτιμούν να δουν ένα κουμπάκι και πατώντας το να γίνεται η δουλειά. Για να ικανοποιήσετε αυτούς τους χρήστες, μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω. Είναι απλούστατο και πανεύκολο! To βλέπετε ήδη στο blog μου πάνω δεξιά!

Cloudy Photography by TwistedTool [2]


Στο πρώτο post με τη συγκεκριμένη συλλογή φωτογραφιών μου υποσχέθηκα τη συνέχεια σύντομα, αλλά ξεχάστηκα. Ορίστε, λοιπόν, οι περισσότερες από τις υπόλοιπες φωτογραφίες εκείνης της συννεφιασμένης μέρας!

Funny Yahoo Questions & Answers [2]

 
Θυμάστε το πρώτο μέρος αυτής της μικρής συλλογής με ηλίθιες ερωτήσεις και αστείες απαντήσεις στο Yahoo; Ορίστε μερικές ακόμα για να γελάσετε με την ψυχή σας.

Αφιερωμένο στον Offshade που είναι κάπως down αυτές τις μέρες.. Cheer up, mate!

jQuery Backstretch: Για το background του blog σας!


Θυμάστε αυτή την ανάρτηση και την υπόσχεση για τα δύο κολπάκια που σας είχα; Ορίστε το πρώτο. Ένα plugin που θα σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε μια εικόνα στο background του blog σας, της οποίας το μέγεθος θα αλλάζει ανάλογα με τις αλλαγές του παραθύρου του browser σας (minimize/maximize). Στο blog μου υπάρχει εδώ και κάμποσες μέρες και μπορείτε να το δοκιμάσετε και μόνοι σας για να δείτε τον τρόπο που δουλεύει.

TaSpaei.com : Το νέο μας στέκι!


Αν είσαι κι εσύ ένα από τα ορφανά του bluewhite, θα χαρείς να μάθεις ότι μερικά από τα (επίσης ορφανά) αδέρφια σου προχώρησαν σε μια κίνηση που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Η δημιουργία του συγκεκριμένου χώρου σκοπό έχει την ποιοτική, αλλά και ποσοτική ικανοποίηση όλων εμάς που περιμένουμε την ανάσταση του αγαπημένου μας tracker.

Καλό μήνα με LolCats!


Θυμάστε τα lolcats που ανέβασα πριν από λίγο καιρό; Σήμερα έχω ακόμα μια δόση, με διαφορετική version τους όμως! Φωτογραφίες γατιών σε διάφορες πόζες, οι οποίες δείχνουν ότι τα γατάκια χρησιμοποιούν αόρατα αντικείμενα!

Enjoy!