However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

Χαρούμενος!


Ο Δημήτρης ήταν φανερά χαρούμενος σήμερα. Είπεν μου το τζιαι ο ίδιος.

Ήρτεν να κάμουμεν την 20ήν ττόκκαν της ημέρας τζιαι εφορούσεν ένα χαμόγελο που το ένα φτιν ως το άλλο.

-Είμαι πολλά χαρούμενος σήμερα!
-Μπράβο ρε Δημήτρη μου. Γιατί, νάμπου έγινε;
-Η γεναίκα μου εννα φκει αύριο τζιαι εννα έρτει σπίτι!

Πριν 3-4 μέρες είπε μου ότι η γεναίκα του ήταν άρρωστη τζιαι είχαν την στο νοσοκομείο. Προχτές εφκάλαν την που "τζιαμαί που εν τζείνοι που εν πολλά σοβαρά", αλλά μάλλον ανάρρωσε γλίορα.

-Μπράβο ρε Δημήτρη! Είδες; Εννα περάσετε μαζί την πρωτοχρονιά!
-Ναι, ναι! Είμαι πολλά χαρούμενος! Έκαμα προσευχές τζιαι έγιανεν.
-Είδες; Ο Θεός ακούει τους καλούς!
-Ξέρω το, ξέρω το!

Εν το ήξερε, αλλά λλίην σημασία έσιει.

Ο Δημήτρης ήταν χαρούμενος σήμερα. Τζιαι έκαμεν με τζιαι μένα.

Διαπίστωσις [4]


Φαίνεται πως ο σημερινός άνθρωπος δημιουργεί κάτι σαν πρότυπο συμπεριφοράς για τον καθένα γύρω του, ανάλογα με το πως έχει συνηθίσει να τον βλέπει να συμπεριφέρεται. Κάθε φορά που 'παραβιάζεται' αυτό το πρότυπο, το αποτέλεσμα είναι δυσνόητο και πρωτόγνωρο για τον παρατηρητή. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ σήμερα από τις συμπεριφορές των ανθρώπων που δουλεύουν στον ίδιο χώρο με μένα, όταν είδα δύο διαφορετικά videos στο youtube.

Parabolas


Είσαι ένας πρωτόγονος ανθρωπίδης. Η μοναδική σου δουλειά όλη μέρα είναι το κυνήγι. Τη νύχτα φαΐ και σεξ. Τα δύο τελευταία, όμως, εξαρτώνται από το πρώτο, διότι αν δεν πιάσεις τίποτε, δε θα έχεις να φας και η κυρά σου θα είναι δυσαρεστημένη και θα κάνει τη δύσκολη. Τα κατάλληλα όπλα, λοιπόν, είναι ζωτικής σημασίας για σένα. Ξέρεις πώς ακριβώς πρέπει να είναι ένα κομμάτι ξύλο για να μπορέσει να σε βοηθήσει. Όσο και να ψάξεις, όμως, δε θα βρεις ένα που να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητάς. Όλο και κάτι δε θα σε ικανοποιεί, όλο και κάτι θα πρέπει να αλλάξεις, να σκαλίσεις, να ακονίσεις, για να είναι πλήρως λειτουργικό σαν όπλο.

Ταχεία Ανασκόπιση Στόχων


Δύο μέρες μετά το ξεκίνημα μου στη νέα δουλειά είχα αναρτήσει μια σύντομη λίστα από μερικούς στόχους που είχα βάλει στο μυαλό μου. Σήμερα, ένα μήνα και δέκα μέρες αργότερα, λέω να δω τι σκατά έκανα σχετικά με αυτούς.

Ευχές!

 
Καλά Χριστούγεννα σε όλους, χρόνια μας πολλά και καλά. Εύχομαι να περάσετε αυτές τις μέρες όσο καλύτερα γίνεται, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάμποσο φαΐ.

Όσοι δεν πιστεύετε σε Χριστούς κ.λπ., καλή βδομάδα!

Blue-whitegt is back! And so am I!

Σας τα' λεγα, δε σας τα' λεγα; Πάμε να τρελάνουμε τους σκληρούς!

Δυστυχώς δεν είχα internet κι έχασα το party της ανάστασης, αλλά δεν πειράζει. Τώρα γύρισα κι εγώ και θα προσπαθήσω να επανέλθω στη διαδικτυακή καθημερινότητα όσο καλύτερα μπορώ.

Τα φιλιά μου σε όλους και τις ευχαριστίες μου σε όσους έλειψα.

Διδακτικόν


Είχε μόλις ανέβει στις κυλιόμενες σκάλες παίρνοντας ανάσες. Τρία λεπτά πριν, είχε σπρώξει κάμποσα καροτσάκια προς την υπεραγορά και τώρα πήγαινε για το επόμενο φορτίο.

-Δημήτρηηηηηη!
Καμιά απόκριση.

Bayern München 3 - 0 St. Pauli


Εννοείται ότι δεν είδα ούτε αυτό το παιχνίδι. Μπράβο μας. Να δούμε τι σκατά θα κάνουμε με τα εκτός έδρας παιχνίδια και τους δυνατότερους αντιπάλους.

Στα καλά νέα, έχουμε την ανανέωση του συμβολαίου του Schweinsteiger μέχρι το 2016.

Σκοτώθηκε μπροστά μου


-Παρακαλώ, αστυνομία.
-Ναι γεια σας, θέλω να αναφέρω ένα δυστύχημα που έγινε μόλις τωρά στην έξοδο προς Λάρνακα, στο δρόμο που Λευκωσία προς Λεμεσό. Έναν αυτοκίνητο έδωκεν πά' στο διαχωριστικόν τζιαι ήρτεν τζιαι εκαρφώθηκεν πά' στα δεντρά στην αριστερή μερκάν του δρόμου, που στρίφκουμεν για Λάρνακα.
-Υπάρχει τραυματίας δηλαδή;
-Τραυματίας; Μακάρι ναν τραυματίας! Έτσι όπως εφάτshισεν, μάλλον εν πεθαμένος, αλλά μακάρι ναν τραυματίας ο άνθρωπος! Αφού έδωκεν πά' στο διαχωριστικόν τζιαι επετάχτηκεν πά' στα δεντρά στην άλλη πλευρά του δρόμου!
-Δηλαδή εκεί στην έξοδο για..
-Ναι ναι, στην έξοδο για Λάρνακα, τζιαμαί ακριβώς που χωρίζει ο  δρόμος!
-Εντάξει, στέλλω ασθενοφόρο αμέσως.
-Οκκέι, ευχαριστώ.

Bayern München 3 - 0 Basel


Νίκη γοήτρου υποτίθεται. Εγώ λέω πάλι καλά που πήγε ταμείο ο Άκης μας!

Του χρόνου πάλι παιδιά. Ελπίζω να έχουμε τον κλασσικά πολύ καλό δεύτερο γύρο, όπως πάντα.

Έρωτας με την πρώτη ματιά


Την είδα μόλις είχε ανέβει την κυλιόμενη σκάλα. Τα μάτια της ταξίδεψαν για λίγο στο χώρο και μετά συνάντησαν τα δικά μου. Μου χαμογέλασε αμέσως κι έκανα το ίδιο. Μεγάλα, γαλάζια κι αθώα μάτια. Κατάξανθα μαλλιά σε αλογοουρά. Ρόδινα μαγουλάκια συνόδευαν ένα απλόχερο χαμόγελο.

Προς Ρούλα Κορομηλά


Αξιότιμη κυρία Κορομηλά,
 
αναγνωρίζω τη διαχρονική σας αξία στην ελληνική τηλεβόθραση κι εκτιμώ τις προσπάθειες που κάνετε για να μείνετε στην κορυφή της αντεξελικτικής πυραμίδας του ελληνικού φαίνεσθαι.

Blue-whitegt : Επιστρέφει πριν τα Χριστούγεννα!


Ξέρω ότι εξακολουθείτε να αγωνιάτε και να ανησυχείτε για τον αγαπημένο μας tracker. Το βλέπω στις αναζητήσεις του Google που οδηγούν στο blog μου. Ήμουν ο πρώτος που ανακοίνωσε το κλείσιμο του (ήταν οριστικό τότε) το Μάρτιο και πιστεύω πως είμαι ο δεύτερος που θα φέρω τα καλά νέα που όλοι περιμέναμε. Ελπίζω μόνο να ισχύουν!

Διαβάστε τη συνέχεια για λεπτομέρειες.

40 Υψηλής Ανάλυσης Calendar Wallpapers Δεκεμβρίου 2010

Σας έχω 40 πανέμορφα, δημιουργικά και υψηλής ανάλυσης wallpapers για τον υπολογιστή σας, που συνοδεύονται από ημερολόγιο για το μήνα που διανύουμε. Έτσι, θα μπορείτε να θαυμάζετε τις υπέροχες αυτές δημιουργίες και ταυτόχρονα να μη χάνετε το μέτρημα των ημερών!

Δείτε τα όλα και διαλέξτε όσα σας αρέσουν!

Διαπίστωσις [3]


Οι Mastodon προσφέρουν κακό προφίλ στους οδηγούς.
Το διαπίστωσα σήμερα, δις!