However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

Twisted Wallpaper: The Dark Side of Thought

Η συγκεκριμένη ερώτηση περνά πολύ συχνά από το νου μου. Οι σκέψεις είναι μονίμως εκεί, το ίδιο και η μουσική. Υπάρχουν στιγμές που οι σκέψεις γίνονται αδιαπέραστες και τότε εύχομαι η μουσική να μπορούσε να ήταν τόσο δυνατή, που να διακόψει αυτές τις σκέψεις. Αν υπήρχε ειδική μουσική που να καταπονεί το σημείο εκείνο του εγκεφάλου που βάζει σε λειτουργία τις σκέψεις και να το κάνει να σταματά για λίγο..

Πόσο δυνατή πρέπει να είναι η μουσική για να σταματήσει τη διαδικασία της σκέψης;

So, I made this wallpaper for me. And then I thought I'd share it. Ελπίζω να σας αρέσει.6 Comment(s):

 • AEnima

  Η μουσική πάντως απαλύνει τις σκέψεις το λεώ απο προσωπική εμπειρία. Το wallpaper φοβερό! :)

 • evroskarseras

  Εν πολλά όμορφο ρε. Η μουσική κατόπιν μελέτης είδα ότι δεν σταματά τες σκέψεις σου αλλά, όπως και στο wallpaper σου, αναλύει τες περεταίρω στα επιμέρους και τις καθυσηχάζει ή διεγείρει αναλόγως. Με κάποιο περίεργο τρόπο τούτο αρέσκει μας.

 • marilou

  Εν πολλά ωραίο το wallpaper συμφωνώ.
  Και 'γω σκέφτουμε συχνά ότι ενα ήταν πολλά ωραία αν εμπορούσαμε να κάμουμε το μυαλό μας να σταματήσει να σκέφτεται για λιο.
  Τζίνο που μου συμβαίνει εμένα εν ότι άμα εν είμαι καλά και βάλω δυνατή μουσική νίωθω λιο καλύτερα,αλλά εν ισχύει πάντα.Άμα έχω νεύρα βοηθά,άμα είμαι στα πρόθυρα κατάθλιψης πάλε βοηθά (κάπως),εν σαν το λιθιουμ ένα πράμα.Άμα με κρατά μελαγχολία γενικώς και αορίστως τίποτε εν γίνεται.Σε τζίνες τις φάσεις απλά θέλω να πρίζω τον κόσμο για να μεν χρείαζεται να σκέφτουμε,άι θινκ ξέρεις το τούτο μπάι νάου όμως.

 • Ξενοφίλιος

  πολλά ωραίο τούτο που είπεν ο εύρος. τζιαι αν το σκεφτείς τζιαι πολλά σωστό. βέβαια αν κρίνω που το ότι η ψυχική διάθεση μετακινεί το είδος της μουσικής που θέλεις να ακούσεις μάλλον εν το μυαλό που "σταματά" τη μουσική. αλλά όπως πολλά σωστά είπες εν τζιαι ο παράγοντας Loudness!! οπότε φκαίνει κάτι σαν διάθεση επί μουσική δια ένταση xD
  Όπως τζιαι νά'σιει εσύ απόλαυσε τους Tool σου τζιαι μεν σκέφτεσαι τίποτε!

 • TwistedTool

  @Ænima: Η απάλυνση τους έννεν αρκετή, αγαπητή! Έshει φορές που πρέπει απλά να σταματήσουν για λλίο, να κάμουν ένα διάλειμμα :)

  @evros: Εν τούτο που λαλεί τζιαι η Ænima. Αναλύει τες σκέψεις, χαρίζοντας σου την ψευδαίσθηση της απάλυνσης τζιαι κάποτε της ενδυνάμωσης τους. Τούτο αρέσκει μας διότι νομίζουμε ότι ξεφεύγουμε, ίσως, που το αρχικό θέμα που μας απασχολούσε τζιαι "ταξιδεύκουμεν". Όμως, όπως είπα, έννεν τούτο που ζητώ. Ζητώ ένα διάλειμμα σκέψεων, πράμα που εν δύσκολο τζιαι ίσως εμπορούσε να κατορθωθεί με μουσική ισοδύναμης ισχύος με τζείνην που φκαίνει που το μεγάφωνον σε συναυλία των Mastodon την ώρα που παίζουν το Workhorse άμεσα μες το φτιν..

  @marilou: Ακριβώς τούτο λαλώ τζιαι γω. Να σταματήσει για λλίον. Αλλά εν δύσκολο! Ντα, ούλλοι καταφεύγουμε σε μπουρδολογίες άμαν είμαστε με κόσμο τζιαι θέλουμε απλά να αποφύγουμεν τες σκέψεις μας, μεν το σκέφτεσαι :)

  @Ξενοφίλιος: Είχα σε καλεσμένον να μου σύρεις μαθηματικά τωρά ρε; :) Ε, νομίζω πως έshει συγκεκριμένες μουσικές που, όσο δυνατά τζιαι αν παίξουν, εν θα καταφέρουν να σταματήσουν τη σκέψη, είτε διότι εν πολλά soft είτε διότι εν πολλά thought provoking (Pink Floyd, Tool, Καλομοίρα κ.λπ.). Για να επαναδιατυπώσω κάπως, πρέπει η μουσική ναν τόσο δυνατή που να παραλύει το μυαλό! Να μεν σου διά το chance να σκεφτείς ούτε καν 'α, ακούω πολλά δυνατή μουσική'! :)

  Χαίρομαι που σας άρεσε το wallpaper! Μετά από ιδέαν του evrou, ίσως προχωρήσω σε τύπωμαν του σε φανέλλες. Ψήνεστε;

 • Rania

  αν θέλεις να σταματήσουν οι σκέψεις αρχίζεις να πίνεις! εν σταματούν completely αλλά κολυμπούν μες την tequila! Μια χαρά...

  η μουσική κάμνει τες πιο complicated νομίζω τις σκέψεις..αν είσαι με τα κέφια μπορεί να σε ανεβάσει πιο πολλά αλλά αν είσαι down μπορεί να σε σύρει ακόμα πιο πολλά..

Post a Comment

Περιμένω σχόλια, απόψεις, παρατηρήσεις, σκέψεις, ιδέες, συμβουλές και οτιδήποτε άλλο έχετε να πείτε σχετικό με το θέμα.
Spam και βρισιές δε γίνονται δεκτά.
Για επικοινωνία μαζί μου εκτός του θέματος του post, αποταθείτε εδώ.