However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

Ένας χρόνος πέρασε. Οδεύουμε για το δεύτερο!


Happy birthday, little blog!

Κατάφερες να επιβιώσεις σε αυτόν τον αφιλόξενο κόσμο που ονομάζεται Υπομονή του Twisted.  Τα συγχαρητήρια μου. Και τις ευχαριστίες μου, διότι μου έδωσες τη δυνατότητα να γράψω πράματα που σκέφτηκα, που ένιωσα και που ήθελα να μοιραστώ με τον (όποιο) κόσμο. Απολογούμαι που σε ταλαιπώρησα με πολλές αλλαγές φόντων, χρωμάτων, κεφαλίδων, στηλών στις πλαϊνές μπάρες σου και με θέματα που ίσως να μη σου ταίριαζαν. Σου υπόσχομαι ότι στο δεύτερο χρόνο ζωής σου, όλα αυτά θα συνεχίσουν να έρχονται, διότι είμαι ασταθής και το ξέρεις. Ελπίζω να καταφέρω να σε συντηρήσω για άλλον ένα χρόνο και μετά βλέπουμε.

Ήταν το τελευταίο πρωινό του περσινού Γενάρη που αποφάσισα να σε γεννήσω και να εναποθέσω πάνω σου όσα σκέφτομαι, όσα μου αρέσουν και όσα με προβληματίζουν - έτσι δεν κάνουν οι γονείς; Κι εσύ, σαν καλό παιδί, ανταποκρίθηκες άριστα στις προσδοκίες μου. Δεκτικό και υπάκουο, δεν αντέδρασες σε καμιά απόφαση μου. Αντίθετα, με στήριξες κι έγινες ο φορέας όσων ήθελα να βγάλω από μέσα μου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν προοριζόσουν εξ αρχής για κουβαλητής των σκέψεων και αισθημάτων μου, αλλά όταν μεγάλωσες αρκετά - μαζί και η οικειότητα μου με την εξωτερίκευση των έσω κειμένων - ανέλαβες κι αυτό το καθήκον. Και σε ευχαριστώ. Η προσωρινή απομάκρυνση της κυρίας Έμπνευσης θα είναι σύντομη πιστεύω κι ελπίζω, οπότε ξεκουράσου τώρα, για να έχεις δυνάμεις όταν θα σου χρειαστούν.

Σε διαβάζουν αρκετοί άνθρωποι, το βλέπεις κι από τα σχόλια. Θα εκπλαγείς όταν μάθεις ότι εκείνοι που σε διαβάζουν χωρίς να σχολιάζουν είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που γράφουν τις σκέψεις και τις απόψεις τους. Βεβαίως θα προτιμούσες να σχολιάζει περισσότερος κόσμος, για να βλέπεις κι εσύ ότι δεν είσαι μόνο στον αχανή κόσμο του διαδικτύου, αλλά δε μπορούμε να υποχρεώσουμε κανένα, σωστά;

Λοιπόν, πήγαινε για ύπνο να ξεκουραστείς. Χρόνια σου πολλά. Ευχαριστώ ξανά.

Επική ατάκα από τη Lois Griffin


Η Lois, πληγωμένη και απογοητευμένη από κάποια που θεωρούσε φίλη της, ξεστομίζει το επικό:

Rush - Natural Science

1. Tide Pools

When the ebbing tide retreats
Along the rocky shoreline,
It leaves a trail of tidal pools
In a short-lived galaxy
Each microcosmic planet
A complete society

A simple kind mirror
To reflect upon our own
All the busy little creatures
Chasing out their destinies
Living in their pools,
They soon forget about the sea


Wheels within wheels in a spiral array,
A pattern so grand and complex
Time after time we lose sight of the way,
Our causes can't see their effects

Wheels within wheels in a spiral array,
A pattern so grand and complex
Time after time we lose sight of the way,
Our causes can't see their effects


2. Hyerspace

A quantum leap forward
In time and in space,
The universe learned to expand

Myths and the magic
Triumphant and tragic
A mechanized world out of hand

Computerized clinic
For superior cynics
Who dance to a synthetic band

In their own image
Their world is fashion
No wonder they don't understand

Wheels within wheels in a spiral array,
A pattern so grand and complex
Time after time we lose sight of the way,
Our causes can't see their effects


3. Permanent Waves

Science, like nature
Must also be tamed
With a view toward its preservation
Given the same
State of integrity,
It will surely serve us well

Art as expression
Not as market campaigns
Will still capture our imaginations
Given the same
State of integrity,
It will surely help us along

The most endangered species
The honest man
Will still survive annihilation
Forming a world
State of integrity,
Sensitive, open and strong


Wave after wave will flow with the tide, and bury the world as it does
Tide after tide will flow and recede, leaving life to go on as it was.


Band: Rush
Album: Permanent Waves
Year: 1980
Rating:

Ένας Κύπριος απατεώνας για Man of the Year!


Θα σας τα πω περιληπτικά και μετά θα πάτε να τα διαβάσετε αναλυτικά. Ένας Κύπριος, ονόματι Ευτύχιος Αριστοδήμου έχει πείσει τον κόσμο ότι δουλεύει για τη NASA και ότι έχει κατασκευάσει εξ ολοκλήρου μόνος του το πρώτο robot στον κόσμο με τεχνητή νοημοσύνη.

Repeat video στο Youtube; Ορίστε η λύση!

 

Αν είστε σαν κι εμένα, σπαστικοί και μονότονοι, τότε θα σας αρέσει να ακούτε ένα τραγούδι συνέχεια. Κι επειδή δεν έχουμε όλα τα τραγούδια που αγαπάμε πάντα στον υπολογιστή ή απλά δεν είμαστε στον υπολογιστή μας, το Youtube είναι η μόνη λύση για να τα ακούσουμε. Πώς, όμως, θα βάλουμε ένα τραγούδι (video κατ' ακρίβεια) να παίζει συνεχόμενα; Διαβάστε παρακάτω, είναι απλούστατο.

Men are complex too!


Οι γυναίκες ισχυρίζονται ότι είναι πιο πολύπλοκα όντα από εμάς τους άντρες. Εγώ θα έλεγα ότι όλοι είμαστε περίπλοκοι, ο καθένας με τον τρόπο του και σε διαφορετικά θέματα, βέβαια.

Μια απόδειξη του ότι κι εμείς είμαστε αρκετά περίπλοκα όντα, φανερώνει η παρακάτω εικόνα. 9 διαφορετικοί τρόποι για να κατουρήσουμε! Για πείτε, εσείς με πόσους διαφορετικούς τρόπους κατουράτε; :)

Έξυπνα παιδάκια! [7 ανέκδοτα]

7 σύντομα ανέκδοτα που επιβεβαιώνουν ότι τα παιδάκια είναι ικανά για τις πιο αφοπλιστικές απαντήσεις!

Twisted Comic - Who?

 
Υπάρχει από τον Οκτώβριο, αλλά ήταν ξεχασμένο σε ένα φάκελλο, τον οποίο πρόσεξα πάλι σήμερα. Ελπίζω να σας αρέσει.

Τέλος Εποχής


Τι κι αν κράτησε λιγότερο από δύο μήνες; Για μένα ήταν ένας μικρός σταθμός, ένα στάδιο της εργασιακής μου και όχι μόνο, ζωής. Σήμερα κλείσαμε το μαγαζάκι στο οποίο δούλευα.

Finally, Gifs! [13]


Χόλι φακ! 2 μήνες χωρίς gifs!

Ξεκαρδιστικός Mini Διάλογος


Αγαπώ τη δουλειά μου, διότι μου δίνει την ευκαιρία να συναντήσω πολλούς ανθρώπους. Είναι φυσικό ο καθένας από αυτούς να είναι εντελώς διαφορετικός από οποιονδήποτε άλλο. Όταν πλησιάζουν και μέχρι να σηκώσω τον κώλο μου από την καρέκλα για να δω αν θέλουν βοήθεια, τους κοιτάζω και προσπαθώ να τους κάνω μια συντομότατη ψυχανάλυση. Έχω συναντήσει διάφορα αστεία είδη και πάντα έλεγα να γράφω για όσα αξίζουν αναφοράς, όμως μόλις σήμερα το πήρα απόφαση.

Alright, mr. 2011, read this.


Κατ' αρχάς καλωσόρισες. Ελπίζω να είχες ένα ευχάριστο ταξίδι, μπλα μπλα. Περιμένω πράματα από σένα και για να είμαστε ξεκάθαροι, θα σου τα πω από τώρα. Και για να μη νομίζεις ότι είσαι κανένας σημαντικός, είμαι σχεδόν σίγουρος πως ούτε εσύ θα τα καταφέρεις, όπως δεν τα κατάφεραν και οι προκάτοχοι σου.

Ο χρόνος αλλάζει. Εσύ, μαλάκα, πότε;

Τριανταμιά Δεκεμβρίου. Τι ωραία μέρα! Η τελευταία μέρα μιας χρονιάς, η μέρα που θέτουμε νέους, επί το πλείστον απραγματοποιήσιμους (υπάρχει τέτοιος όρος;) στόχους για τη νέα χρονιά, η μέρα που κάνουμε ευχές που δεν εννοούμε, η μέρα που τρώμε μέχρι σκασμού και σβήνουμε τα φώτα μερικά δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα για να τα ανάψουμε πάλι μερικά δευτερόλεπτα μετά, που θα έχει μπει ο νέος έτος.