However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

Funny Pics [5]


Όταν στη δουλειά σού βάζουν επιπλέον ώρες εργασίας χωρίς αύξηση μισθού, όταν ώρα να ζήσεις δεν έχεις, όταν χρήματα για να βγεις δεν κρατάς και όταν έχεις κάτι μήνες να ανεβάσεις αστείες εικόνες, τι κάνεις;

Ουστ, ππουshτοτουρίστα!


Ρέσσει σήμερα ένας πόξω που το κατάστημα μου, στον πεζόδρομο της Λήδρας. Εγώ τζείνη την ώρα, πνιμένος στη δουλειά, εκούμπουν πάνω στην πόρτα τζιαι έκοφκα κίνησην. Τούτος, κοντός, ξαθθός τζιαι κοtshινισμένος που τον ήλιο (;!), κλασσικός εγγλέζος, με κοντό παντελόνι, παρδαλέ πουκάμισο τζιαι μια βαλίτσα μιαλλίττερην που τον ίδιο στον ώμο.

Twisted Troll Comic : Eternal Monies!1!!


Μόλις ολοκλήρωσα το πρώτο μου comic για το trollscience.com. Όσοι δεν έχετε επισκευτεί ποτέ τη συγκεκριμένη σελίδα, πιθανότατα να μην καταλάβετε το όλο σκεπτικό, οπότε καλό θα ήταν να πάτε ένα γύρο από κει!

Ελπίζω να σας αρέσει. Θα το ανεβάσω εκεί σύντομα. Να μπείτε, να πατήσετε moderate κι όταν βρείτε το δικό μου να επιλέξετε APPROVE για να προωθηθεί και να εμφανιστεί στη σελίδα κανονικά!

Οι Κυπραίοι (δεν) είμαστε ρατσιστές


Στη ζωή όλα είναι υποκειμενικά. Το καλό και το κακό, την ομορφιά και την ασχήμια, την τύχη και την ατυχία, το πικρό και το γλυκό, το ψέμα και την αλήθεια ο καθένας τα εκλαμβάνεται με το δικό του τρόπο. Το ίδιο συμβαίνει και με έννοιες όπως η Δικαιοσύνη, η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Ευτυχία. Δεν υπάρχει κάποιος ορισμός που να εξηγεί ακριβώς τι είναι η κάθε μια από αυτές τις έννοιες και να ισχύει για όλο τον κόσμο.

Ο ρατσισμός, όμως, έχει ορισμό. Αντιγράφω από την ελληνική wikipedia:
Ο ρατσισμός είναι το δόγμα που αναπτύσσεται με σύνδεσμο συγκεκριμένα γνωρίσματα (εθνικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά κ.λπ.) προκειμένου να αναγάγει μια ομάδα (κοινωνική, φυλετική, θρησκευτική), ως υπέρτερη άλλων.
Διαφωνώ.

Περίπατος στη Φύση [Χελιδόνια]


Την προ-περασμένη Κυριακή πήγα περίπατο στο δάσος έξω από το χωριό μου. Παίρνοντας την αντίθετη κατεύθυνση από κείνη που πήρα για το ξωκλήσι των Αρχαγγέλων (τα σχετικά posts εδώ και εδώ), πήγα προς την περιοχή που ονομάζεται Shιελιόνια, δηλαδή Χελιδόνια.

Τα Χελιδόνια είναι ένα μικρό γεφυράκι, κάτω από το οποίο περνά ένα ποταμάκι πλάτους δύο μέτρων, το οποίο κουβαλάει νερό από τα βουνά του Μαχαιρά. Από μικροί πηγαίναμε εκεί, ψήναμε τα χαλλούμια και τα λουκάνικα μας, ρίχναμε καρπούζια στον ποταμό για να κρυώσουν και τα τρώγαμε και απολαμβάναμε το πράσινο σε συνδυασμό με τον πανέμορφο ήχο του τρεχούμενου νερού.

F.lux : Προστάτεψε τα μάτια σου


Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια καταπληκτική και χρησιμότατη εφαρμογή, η οποία παράγει σπουδαίο έργο: προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης σου, ανάλογα με την ώρα της ημέρας, ούτως ώστε το πρωί να βλέπεις ικανοποιητικά καθαρά και το βράδυ να μην κουράζονται τα μάτια σου από τα έντονα χρώματα της οθόνης. Η παρουσίαση θα γίνει μέσα από το κατατοπιστικότατο κείμενο του φίλου netfreak στο netfreaks.gr.

Προσωπικά τη δοκίμασα, βρίσκομαι στην τέταρτη μέρα και οφείλω να πω ότι δεν πρόκειται να την αποχωριστώ ποτέ. Πραγματικά δουλεύει κι έχει ευεργετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε την παρουσίαση:

Mindfuck [2]

When you see it..


Οργασμός εν ώρᾳ εργασίας


Ηρεμήστε ρε. Δεν ήταν οργασμός ούτε του είδους που θα προτιμούσα, ούτε εκ της αιτίας που ίσως να φανταστήκατε. Δηλαδή, από τη μια, δεν ήρθε ο Geddy Lee με το Xperia Arc στα χέρια για να μου το χαρίσει κι από την άλλη δεν προσπάθησαν να με βιάσουν μια ντουζίνα ρωσσίδες, βουλγάρες, ρουμάνες, κύπριες και καλαμαρούδες κοπελίτσες, οι οποίες τυχαία περνούσαν, όπως κάθε μέρα, έξω από το κατάστημα μου. Όχι, ήταν κάτι πολύ πιο δυνατό, αν και είναι πιθανό να μη φαίνεται τόσο εντυπωσιακό σε κάποιον πέρα από μένα.

Γιατί έγινε ο σεισμός και το τσουνάμι στην Ιαπωνία;


Η άποψη των Αμερικάνων, που αποδεικνύει και το IQ τους:

Καταγγελία της κυρίας Ναταλίας ΡασούληΑθήνα 19/3/2011
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

Θα παρακαλούσα να γνωστοποιήσετε τα εξής:

Τα δύο CD τα οποία θα δωθούν αυτή την Κυριακή 20 Μαρτίου από τις εφημερίδες «ΤΟ ΒΗΜΑ» και το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» (και τα οποία είναι αντίστοιχα: «Η Εκδίκηση της Γυφτιάς» και το « Πότε Βούδας πότε Κούδας») δίνονται χωρίς την ηθική συγκατάθεση των νόμιμων κληρονόμων και υπευθύνων για τη διαχείριση του πνευματικού και καλλιτεχνικού έργου του Μανώλη Ρασούλη.

Ο παππούς σου..

.. είναι λεβέντης!


Ιαπωνία : Καταστροφή κι Ελπίδα


Ένας από τους ισχυρότερους καταγεγραμμένους σεισμούς στην ιστορία της ανθρωπότητας και το επακόλουθο, ανάλογου μεγέθους, τσουνάμι χτύπησαν τις βορειοανατολικές ακτές της Ιαπωνίας χτες, Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011.

Η Google αντέδρασε άμεσα, δημιουργώντας αυτή τη σελίδα για να βοηθήσει τους συγγενείς αγνοουμένων να προσπαθήσουν να βρουν τους δικούς τους ανθρώπους. Οι επιλογές είναι 2: είτε αναζητάς κάποιο άνθρωπο που ήταν στην Ιαπωνία χτες και δεν έχεις ακούσει νέα του, είτε, αν είσαι στην Ιαπωνία και δεν κατάφερες να επικοινωνήσεις με δικούς σου ανθρώπους, να ανακοινώσεις ότι είσαι καλά, ώστε να μην ανησυχούν. Δεν ξέρω πόσο χρήσιμο θα είναι για τους Έλληνες, αλλά θεώρησα καλό να το δημοσιεύσω.

Δημοσιεύω επίσης μερικές φωτογραφίες που απεικονίζουν την καταστροφή που έφεραν ο σεισμός και το τσουνάμι, μαζί με μερικές που δίνουν λίγη ελπίδα για το μέλλον. Απολαύστε τες από τον άνετο καναπέ σας..

Μίκης Θεοδωράκης : 1000 Τραγούδια [ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ]Μια ομάδα από φίλους της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη διάλεξε 1000 τραγούδια από το έργο του, και πρότεινε την δωρεάν διάδοση των 50 CD που προέκυψαν από χέρι σε χέρι. Την πρόταση αυτή την αποδέχτηκε με χαρά ο Μίκης μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ "Στην Υγειά Μας".

Ούλλα εναντίον..

Νάμπου σκατά γινίσκεται, ρε γαμώ το; Ούτε μια εξέλιξη στη ζωή μου έννεν θετική τες τελευταίες μέρες. Υγεία, οικονομικά, προσωπικά, οικογενειακά, εργασιακά, ψυχολογικά, νοητικά, πνευματικά. Ούλλα σκατά. Σκατά μαύρα. Σκατά μαύρα της δυσκοιλιότητας.

Ψόφον.

Λαλείς ναν προσωρινό τζιαι να ξημερώσει μια καλλύττερη μέρα για τον πολυπαθή Twisted; Λαλείς ναν ακόμα μια πτυχή των δοκιμασιών που περνώ; Λαλείς να περάσει σύντομα; Λαλείς να φκω πιο δυνατός που τούτα ούλλα; Λαλείς να φκω νικητής;

Σκασμός. Εν λαλείς τίποτε.