However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

Οργασμός εν ώρᾳ εργασίας [2]

Τούτο θα πω μόνο:

Sony Ericsson Xperia Arc Hands-On by TwistedTool

Παραθυροσκέψεις


Ψιλοέβρεξε σήμερα. Και είναι συννεφιά. Και είναι κρύο. Και φυσάει. Και είναι μουντός ο καιρός. Και οι προβλέψεις λένε ότι έτσι θα συνεχίσει. Και μ'αρέσει.

Αποχαιρετούμε τον Απρίλη κι ακόμα μυρίζει χειμώνας. Μια ματιά έξω από το παράθυρο θα σε ξεγελάσει, κάνοντας σε να νομίσεις πως ακόμα είναι αρχές του Νιόβρη. Μια βόλτα θα σε πείσει ότι βρίσκεσαι σε μια από τις καλές μέρες του Φεβράρη. Είναι τέλειο.

Twisted Comic - New Computer


Νέο comic. Είμαι αρκετά περήφανος διότι είναι το πρώτο που δημιουργείται ολοκληρωτικά στον υπολογιστή (και το "Πασχαλινό", όμως εκείνο δεν είχε το κάφρικο ύφος, αλλά ήταν περισσότερο για σκέψη). Επίσης, θα σας το σερβίρω σε τρεις διαφορετικές μορφές για να μου πει ο καθένας σας ποιά προτιμά και αν έχει κάποια πρόταση για βελτίωση.

Ελπίζω να σας αρέσει το comic!

Δεν έχετε προσέξει ότι πολλοί θεωρούν το laptop ως το αντίθετο του PC;

Πασχαλινό Αυγό

Το ότι ο Χριστός ανέστη, υποθέτω θα το μάθατε όλοι! Κάμποσο φαΐ και ξεκούραση είχε το πρόγραμμα σήμερα. Και λίγη δημιουργικότητα: δε νομίζω να δυσκολευτείτε πολύ για να καταλάβετε σε ποιόν ανήκει το παρακάτω πασχαλινό αυγό!

Rembrandt Week at Twisted's Wallpapers!


Παίρνοντας αφορμή από αυτή την ανάρτηση του φίλτατου αστροναύτη, έψαξα (ξανά) και βρήκα κάποιους πίνακες του Rembrandt σε πολύ υψηλή ανάλυση. Είναι ιδανικοί για φόντο στην οθόνη του κάθε υπολογιστή, έτσι ανακοινώνω από σήμερα την έναρξη της εβδομάδας Rembrandt στο άλλο μου blog, το Twisted's Wallpapers.

Κάθε μέρα θα ανεβαίνει και ένας πίνακας τεραστίων διαστάσεων, για να τον κατεβάσετε και να θαυμάζετε καθημερινά την τελειότητα της τέχνης αυτού του καλλιτέχνη.

Φροντίστε να διαβάσετε κι αυτό το περσινό μου post που έχει τίτλο το όνομα του, αν και το αρχειάκι με τη συλλογή είναι ανενεργό πλέον. Όποιος θέλει τη συλλογή, ας μου πει να δω τι μπορώ να κάνω.

Twisted Comic - Πασχαλινό


Οι πασχαλινές ευχές μου συνοδεύονται από ένα φρεσκότατο comic strip. Εύχομαι σε όλους μας καλή Ανάσταση και στα μυαλά και στις καρδιές μας. Το μήνυμα των ημερών είναι ότι όσα κι αν συνέβησαν στο παρελθόν, μπορούν να διαγραφούν και με μια ανάσταση, να γίνει μια νέα προσπάθεια εκ του μηδενός.

Να φάμε κάμποσο και να περάσουμε καλά. Κι όταν τελειώσουν οι διακοπές (για όσους θα έχουν τέτοιες) να βρεθούμε όλοι πάλι πίσω, υγιείς και αρτιμελείς για να συνεχίσουμε να περνάμε καλά.

Δείτε το comic πιο κάτω και πείτε μου τη γνώμη σας!

Ο παρ'ολίγον τάφος μου

Από την προηγούμενη ανάρτηση έλειπαν οι φωτογραφίες. Πέρασα χτες από τον τόπο όπου κείται το αυτοκίνητο μαζί με το οποίο θα πεθαίναμε πριν από μερικές μέρες και σας έχω τις φωτογραφίες που υποσχέθηκα.

Δέκα πόντους μακριά από το θάνατο

Ξημερώματα Σαββάτου, ώρα μια και δέκα. Πού να ήξερα ότι εκείνη την ώρα θα θαύμαζα το τεράστιο πέος και τους βαρείς όρχεις του Χάρου; Ευτυχώς κράτησε τον ορθωμένο φαλλό του μόλις δέκα πόντους μακριά από μένα. Στην Κύπρο λέμε "είδα τον Χάρον τίτσιρον (=γυμνό)" για καταστάσεις τις οποίες πρέπει να είσαι μόνο τυχερός για να τις ξεπεράσεις ζωντανός. Εμένα η τύχη μου ήταν δέκα πόντοι.

Εν Κινήσει

Οδηγώντας με 80 χιλιόμετρα ανά ώρα, από αερογέφυρα Πέρα Χωρίου προς Αγία Βαρβάρα, θεωρώ ότι πέτυχε τέλεια και το σύννεφο και η τοποθέτηση του καθρεφτακίου στη φωτογραφία και τα αυτοκίνητα στο καθρεφτάκι.

Click for full size

Μάθημα ελληνικών: το ευρό


Στην προ-προηγούμενη ανάρτηση, είχα χρησιμοποιήσει τη λέξη για το νόμισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τρόπο που όλοι θα θεωρούσαν λανθασμένο.

"..εκατόν πενήντα δύο ευρά.."
"..κέρματα των δύο ευρών.."
"..ούτε ένα ευρό έκπτωση.."

Mastodon : Workhorse


Αφού δε μπαίνετε στον κόπο να ξανασκεφτείτε ή να ψάξετε ή να μαντέψετε και αφού δε μπαίνετε στον κόπο ούτε να ξαναασχοληθείτε με μια ανάρτηση μετά που σχολιάσατε και πέρασε 1 μέρα και αφού η ερώτηση ήταν δύσκολη, σας παρουσιάζω την απάντηση, όχι επειδή σας νοιάζει, αλλά επειδή έτσι θέλω.

A Sunday


Κυριακή, 3 Απριλίου, 20.00. Επέστρεψα σπίτι, εντεκάμιση ώρες μετά που έφυγα την τελευταία φορά. Πού σκατά ήμουν και τι σκατά έκανα τόσες ώρες μακριά από το σπίτι μου, Κυριακή ημέρα; Και, κυρίως, γιατί γύρισα εντελώς κουρασμένος, θυμωμένος και αγανακτισμένος;

Αγαπημένα Web Comics [1] : Cyanide and Happiness


Το Cyanide and Happiness είναι το web comic που ανανεώνεται καθημερινά (με ελάχιστες και σπάνιες εξαιρέσεις) από 4 τύπους, τον Kris, τον Rob, το Matt και τον Dave. Φιλοξενείται στο explosm.net. Το χιούμορ των τύπων είναι το αγαπημένο μου: κάποτε κάφρικο, κάποτε σουρεαλιστικό, κάποτε ό,τι να'ναι.

Πρώτη Απριλίου

Ούτε για την Ε.Ο.Κ.Α. θα γράψω, ούτε κανένα πρωταπριλιάτικο αστείο θα πω, ούτε για το πώς ξεκίνησε το έθιμο της April Fool's Day.