However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

Meet My Next Phone

Ψες ήμουν πολύ ενθουσιασμένος μέχρι που ανακάλυψα το review που έψαχνα όλη μέρα: είχε αναρτηθεί μόλις 2 ώρες νωρίτερα! Όταν το διάβασα, κύματα οργασμού διαπέρασαν τη γούνα και το κορμί μου. Τώρα που είμαι κάπως πιο ήρεμος, ας βάλω τα πράματα σε μια σειρά.

Love Update : Help!

Here's the thing: η MTN έχει ανακοινώσει μια προσφορά στην οποία δε μπορώ να αντισταθώ. Με λίγα λόγια, με τις πατέντες που θα κάνω χάριν της δουλειάς μου, θα μπορώ να πάρω καινούριο κινητό, γύρω στα τέλη Ιουλίου, 200 ευρά φθηνότερα από την κανονική του τιμή. Και εγείρεται το μέγα ερώτημα: να πάω για τον κεραυνοβόλο μου έρωτα ή να ακούσω και λίγο τη λογική;

Μια μικρή παρένθεση: aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!! Πριν από πέντε ώρες έψαχνα review από το Engadget.com για τον ένα διαγωνιζόμενο εκ Taiwan και ψάχνοντας ξανά τώρα, είδα πως μόλις ανέβηκε! Πάω να τη διαβάσω κι επιστρέφω. ΠΡΟΣΟΧΗ: η συγκεκριμένη κριτική, ίσως επηρεάσει ολοκληρωτικά το αποτέλεσμα αυτού του post!

Okay, τη διάβασα. Δημοσιεύω αυτό το post ως έχει κι επιστρέφω αύριο με τίτλο "Meet My Next Phone". Ελπίζω να πιάσατε το υπονοούμενο!

Ασπούμενξερωγώ


Ο τύπος που σας ανέφερα εχτές, εμίλησεν μας τζιαι για άλλα πράματα. Τζιαι, φυσικά, επρόσφερεν μας (μου, βασικά) τζι' άλλες στιγμές συγκρατημένου γέλιου.

"Τούτη η τρυπούα δαμαί, υποτίθεται φκαίννει το σύρμαν τζιαι έρκεται ποδά για να δείξει digital κανάλια ασπούμενξερωγώ. Μπορεί, ασπούμενξερωγώ, να θέλουμεν υποτίθεται τα high definition κανάλια. Ε, εννάρτει ο τεχνικός υποτίθεται τζιαι εννα βάλει το HDMI ασπούμενξερωγώ για να πιάννετε τζιαι τα κανάλια τααααα..... Όμως, μπορεί, ασπούμενξερωγώ, να θέλουμεν να τα διακλαδώσουμεν που τον αποδικοποιητήν τζιαι στο υπόλοιπο σπίτι για να πιάνουν τζιαι άλλες τηλεοράσεις υποτίθεται. Ε, τζιαμαί εννα το αναλάβει ο πελάτης ασπούμενξερωγώ διότι εμείς αναλαμβάνουμεν ως την εγκατάσταση στο πρώτο σημείο ασπούμενξερωγώ τζιαι μετά εν ευθυνούμαστεν γιααααα......Τοοοοο.... ασπούμενξερωγώ.... τηηηηηηηηης...... υποτίθεται."

You get the point, άτε καληνύχτα ασπούμενξερωγώ υποτίθεται ρεεεεεε........

αποΚΩδικοποιητής!


Οκκέι κύριε εκ των υπευθύνων των τεχνικών της LTV;

αποΚΩδικοποιητής

Είδες το καλά;

Δε το τζιαι εσύ κυρία υπεύθυνη του τηλεφωνικού κέντρου της LTV.

αποΚΩδικοποιητής

Η λέξη αποδικοποιητής εν υπάρχει ακόμα. Περιμένετε ώσπου να εφεύρουν ένα μηχάνημα που θα σε γλιτώνει που τες δίκες. Τζείνο θα το ονομάσουν αποδικοποιητή.

Τούτο που λαλείτε εσείς εν ΛΑΘΟΣ.

over.

Twisted Comic - Drink Your Milk


Σας είπα ότι είχα εμπνεύσεις αυτό τον καιρό! Έφτιαξα καινούριο comic, ενώ έχω ιδέες και για άλλα τρία τουλάχιστον! Συντονιστείτε και ίσως υπάρξει και κανένας διαγωνισμός, αν βέβαια υπάρχει κάποιος που θέλει κάποιο από τα τερατουργήματα που δημιουργώ!

Δείτε το καινούριο comic πιο κάτω σε δύο μορφές και πείτε μου τη γνώμη σας. Εγώ είμαι πάλι πολύ περήφανος, διότι είναι πάρα πολύ κοντά σε κείνο που φανταζόμουν από την αρχή και οι ώρες που δούλεψα για να το τελειοποιήσω, φαίνεται να άξιζαν!

Είμαστε τόσο μικροί.. [2]

Θυμάστε αυτό το post από τον περασμένο Οκτώβριο; Ορίστε ακόμα μια εικόνα, μη κινούμενη αυτή τη φορά, που προσπαθεί να μας εξηγήσει το πόσο σημαντικοί ή μεγάλοι είμαστε σε σύγκριση με το παρατηρήσιμο σύμπαν.

Βουλευτικές Εκλογές 2011 : 3 Απλές Συμβουλές


22 Μαΐου, την ερχόμενη Κυριακή, δηλαδή, θα έχουμε τις Βουλευτικές Εκλογές στην πατρίδα μας την Κύπρο. Το λοιπόν, προσέξετε ούλλοι οι Κυπραίοι. Έχω σας τρεις συμβουλές, απόσταγμα τούτων ούλλων των χρόνων εμπειρίας που έχω στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Αν τες ακολουθήσετε, έν έσιει τίποτε να φοηθείτε.

Οι συμβουλές απευθύνονται σε πολίτες ΜΗ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ-ΠΡΟΒΑΤΑ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Εσείς που εννα πάτε με κλειστά μμάθκια να ψηφίσετε ό,τι σας είπεν το κόμμα σας ή η μάμμα σας, να πάτε στο καλόν με την ευτζιήν μου. Οι υπόλοιποι που θέλουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με πλήρην επίγνωση των πράξεων τους τζιαι εν θέλουν να μετανιώσουν μετά που λλίες ημέρες, να θκιαβάσουν προσεχτικά.

Cinemagraphs : Νέα Μορφή Τέχνης : Συνδυασμός Φωτογραφίας και Video [70 εικόνες]


Τι είναι τα cinemagraphs; Με δυο απλά λόγια είναι εικόνες που έχουν κινούμενα σημεία. Είναι συνδυασμός φωτογραφίας και video και έχει φανταστικό αποτέλεσμα!

Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ.
Για tutorial σχετικά με το πώς να κάνετε το δικό σας cinemagraph, εδώ.

Δείτε στη συνέχεια 70 φανταστικά παραδείγματα αυτής της καινούριας Τέχνης:

Κυπριακή Αποκλειστικότητα: e-shopkeeper!

Okay, θα παίξω λίγο το ρόλο του Invictus, αλλά σιγά το πράμα. Αν έσιει κανένα πρόβλημα, ας με μηνύσει. Να θυμάται, όμως, ότι το βραβείο του, έχω το εγώ ακόμα!

Λοιπόν, για να δω τις γνώσεις σας.

Θέμα: Τεχνολογία.

Ερώτηση: Ποιές ηλεκτρονικές συσκευές ή υπηρεσίες ξέρετε;

Ηλεκτρονικό Υπολογιστή; Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο; Ηλεκτρονικές κάρτες; Ηλεκτρονικά παιχνίδια; Ηλεκτρονικά βιβλία;

Μόνο αυτά; Είσαστε πολύ πολύ πίσω, παιδιά μου!

One Year Without Ronnie..

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που έμαθα τα κακά μαντάτα, τη νίκη του καρκίνου επί του αγαπημένου μου Ronnie James Dio. Το κακό είναι ότι δεν αναστήθηκε ακόμα κι αυτό αφήνει υπόνοιες ότι μπορεί και να μην το κάνει τελικά. Ποιός ξέρει; Εκεί που πήγε θα βρήκε σίγουρα κάμποσους φίλους του και θα περνούν τέλεια. Θα τους λέει ιστορίες με μάγισσες, δράκους, κάστρα και ουράνια τόξα στο σκοτάδι.

Μας λείπεις, Ronnie.

Αντιγράφω το κείμενο που γράψαμε μαζί με τον Solarized πριν από ένα χρόνο:

Twisted Διαγωνισμός: Το βραβείο σου, mr. Invictus!


Ο Invictus είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού. Το βραβείο που κέρδισε είναι το παρακάτω comic, δημιουργημένο αποκλειστικά για το νικητή του διαγωνισμού, υπογεγραμμένο και με αφιέρωση στην αφεντομουτσουνάρα του!

Twisted Διαγωνισμός: Ο Νικητής!


Ο διαγωνισμός έφτασε στο τέλος του. Όλες οι λεπτομέρειες για τις συμμετοχές, την ψηφοφορία και βεβαίως ο νικητής, ακολουθούν. Το μόνο που δε θα φανερωθεί τώρα είναι το βραβείο, έτσι για να συνεχιστεί λίγο η αγωνία. Θα το δείτε το απόγευμα μάλλον!

Λοιπόν, επί της ουσίας:

Απαραίτητο καλοκαιρινό αξεσουάρ!

Ναι, επέστρεψα. Ναι, έχω internet. Ναι, ο διαγωνισμός θα εξελιχτεί κανονικά. Όσοι δεν το κάνατε, ψηφίστε μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα. Αύριο θα έχουμε τα αποτελέσματα και αναμένω σφαγή στις ψήφους!

Ο τίτλος αναφέρεται σε αυτό που θα σας δείξω πιο κάτω.

Ανακοίνωσις!

Η σημερινή ανακοίνωση σερβίρεται σε δύο μέρη. Το πρώτο λέει ότι δεν έχω internet στο σπίτι κι όπως κάθε φορά, δεν ξέρω μέχρι πότε θα ισχύει αυτό. Προφανώς μέχρι να δεηθεί ο άσωτος πατήρ να πάει να πληρώσει τη CYTA. Το δεύτερο λέει ότι Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο θα βρίσκομαι στα βουνά της Χοιροκοιτίας με όπλο, κράνος, εξάρτυση, κρουασάν, mp3-player και sleeping bag. Πάω έφεδρος, μπας και ξεκουραστώ και λίγο επιτέλους.

Άρα, έτσι κι αλλιώς δε θα ήμουν κοντά σας τις τρεις αυτές μέρες. Γι'αυτό μη με πεθυμήσετε πολύ, ψηφίστε όσοι δεν ψηφίσατε στο διαγωνισμό (τα μέχρι τώρα αποτελέσματα προμηνύουν μάχη, ήδη υπάρχει ισοψηφία στην πρώτη θέση) και θα τα πούμε, hopefully, την Κυριακή.

Σε περίπτωση που δε θα έχω internet στο σπίτι τη μέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. θα φροντίσω να μπω από αλλού, ώστε να κρατήσω την υπόσχεση μου.

Η λύση σε όλα τα προβλήματα!

Αρχικά, συνεχίστε να ψηφίζετε για το διαγωνισμό! Ψήφισαν μέχρι τώρα 12 άνθρωποι. Είστε πολλοί που δεν ψηφίσατε ακόμα, μην ξεχαστείτε, ε; :)

Τώρα, επί του θέματος: Έχετε κάποιο πρόβλημα στη ζωή σας; Μήπως δεν έχετε; Όπως και να'χει, ακολουθήστε το παρακάτω απλό σχεδιάγραμμα.

Τwisted Διαγωνισμός: Οι συμμετοχές - Ψηφίστε!

Ο διαγωνισμός έχει λήξει. Οι συμμετοχές σας έχουν καταγραφεί. Οκτώ (8) άνθρωποι δίνουν το δικό τους τέλος στο Suicidal [2] και διεκδικούν το ολοκαίνουριο μου comic, αποκλειστικά δημιουργημένο για το νικητή του διαγωνισμού, τυπωμένο, υπογεγραμμένο και με αφιέρωση. Όσοι δε δηλώσατε συμμετοχή, θα δείτε τι δεν διεκδικήσατε και θα κλαύσετε πικρώς!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έστειλαν τις συμμετοχές τους, αλλά και όσους ενδιαφέρθηκαν για το διαγωνισμό με οποιοδήποτε τρόπο. Ελπίζω να βρω ευκαιρία στο μέλλον να ξαναπροσπαθήσω το εγχείρημα!

Προς το παρόν, θα διαβάσετε παρακάτω τις οκτώ συμμετοχές και θα ψηφίσει ο καθένας τις τρεις αγαπημένες του, δίνοντας 3 βαθμούς στην καλύτερη, 2 βαθμούς στη δεύτερη καλύτερη και 1 βαθμό στην τρίτη καλύτερη για τον ίδιο. Επειδή οι συμμετοχές δεν έχουν τίτλους και είναι αριθμημένες, παρακαλώ να κάνετε ξεκάθαρο το ποιός αριθμός είναι η συμμετοχή και ποιός η βαθμολογία σας!

Μπορούν να ψηφίσουν μόνο εγγεγραμμένοι στον blogger χρήστες, επώνυμα. Δε μπορεί κάποιος να ψηφίσει το δικό του κείμενο. Ο καθένας ψηφίζει μια φορά μόνο.

Υπενθύμιση για το διαγωνισμό

Δύο πράματα σχετικά με το διαγωνισμό: α. η ιδέα για το comic έχει έρθει επιτέλους και β. μερικοί πρέπει να στείλουν τις συμμετοχές τους!

α. Την ιδέα για το comic που θα κερδίσει ο τυχερός νικητής του διαγωνισμού, δεν την είχα στο μυαλό μου όταν ανακοίνωνα το βραβείο! Σήμερα, όμως, στο αυτοκίνητο ήρθε από το παράθυρο και τρύπωσε στον τριχωτό μου εγκέφαλο. Και είναι καταπληκτική! Έχω ενθουσιαστεί ιδιαίτερα. Ελπίζω μόνο να καταφέρω να την οπτικοποιήσω όσο καλύτερα γίνεται και να έχω ένα ικανοποιητικό (για μένα) αποτέλεσμα. Πάντως, σας το λέω, για το βραβείο και μόνο, αξίζει να συμμετάσχετε!

β. Υπενθυμίζω σε όσους δεν έστειλαν ακόμα τις συμμετοχές τους (ονόματα δε λέμε), να το κάνουν μέχρι το βράδυ του Σαββάτου.

Περιμένω με αγωνία!

Ο Βλάκας μου

Όχι, δεν είμαι gay. Για το γάτο μου μιλώ, παλιοανωμαλάρες!

Η αγαπημένη μου κωκω (ναι, με μικρό το πρώτο, δύο ωμέγα και χωρίς τόνο) έχει φτιάξει (επιτέλους) το δικό της blog και το ονόμασε Sundays, bloody Sundays. Θα το ανανεώνει, λέει, τουλάχιστον κάθε Κυριακή, παρόλο που νομίζω ότι σε λίγο καιρό θα το κάνει συχνότερα. Η γνώμη της, ο τρόπος που τα λέει και, βεβαίως, οι φωτογραφίες της, αξίζουν της προσοχής όλων μας, οπότε φροντίστε να την επισκέπτεστε συχνά! Σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

Η κωκω, που λέτε, στην τελευταία της ανάρτηση μας διαφημίζει τα δύο φρεσκότατα γατάκια της. Υποσχέθηκα ότι θα σας γνωρίσω και το δικό μου, τον τρελό, οπότε διαβάστε παρακάτω για το Βλάκα μου και δείτε τον σε δράση.

Πώς χρησιμοποιούμε το κινητό μας τηλέφωνο

Το gsmarena, κορυφαία σελίδα σχετική με την κινητή τηλεφωνία, διεξήγαγε μια τεραστίων διαστάσεων δημοσκόπηση πριν από λίγο καιρό, ανάμεσα στα εκατομμύρια των αναγνωστών του.

Σήμερα μάθαμε τα αποτελέσματα, που έχουν να πουν πολλά για το πώς χρησιμοποιεί -εν έτει 2011- ο καθένας το κινητό του τηλέφωνο, ένα αντικείμενο που αποτελεί βασικότατο σύντροφο της καθημερινότητας μας πλέον.

Παρακάτω είναι ένα σχεδιάγραμμα που παρουσιάζει τα αποτελέσματα. Την ανάλυση της δημοσκόπησης, μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

Twisted Διαγωνισμός!


Επειδή έχω προσέξει ότι όπου γίνεται διαγωνισμός πλακώνει κόσμος κι επειδή δεν πατάει μύγα στο blog μου τελευταίως, αναγκαστικά προχώρησα στη γέννηση ενός διαγωνισμού. Μη φανταστείτε τίποτε φοβερό, από μένα προέρχεται, άρα σιγά το πράμα.

Διαβάστε παρακάτω για τις λεπτομέρειες.

Suicidal [2]


Ποτέ δε διάβαζε πολύ για τις εξετάσεις. Ήταν κι αυτό μια διαφορά που είχε με τους υπόλοιπους. Ίσως να αγχωνόταν λίγο τις μέρες πριν την εξέταση, αλλά δεν έμπαινε στον κόπο να διαβάσει, αν δεν έφτανε το τελευταίο εικοσιτετράωρο πριν την κρίσιμη μέρα. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και τώρα, μόνο που ούτε τις τελευταίες στιγμές δεν ασχολήθηκε με διαβάσματα και μελέτες. Άλλωστε ήξερε πόσο λίγο τον ένοιαζε η εξέταση στην ουσία της.