However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

Οπτασία


Όπως το φάντασμαν στέκεται με το κατάλευκο νυχτικόν της. Το πρωίν έννεν ακόμα πλήρες τζιαι ο ήλιος εν αρκετά χαμηλά. Οι σκιές που τες οξινιές ππέφτουν πάνω της τζιαι καλύφκουν τα μμάθκια της. Οι αθθοί της μιας οξινιάς λαμπυρίζουν, φιλοξενώντας υγρές διόδους ηλιακού φωτός. Το αερούιν σούζει το νυχτικόν τζιαι ξεκινούν παραπάνω παιχνίθκια με τες σκιές. Εν ταράσσει. Εν μιλά. Στέκεται τζιαι υποθέτω ότι με θωρεί. Θωρώ την τζιαι γω, αλλά που τη μιαν ο περίεργος φωτισμός τζιαι που την άλλην το ότι προσπαθώ να ξυπνήσω ακόμα, θωρώ μόνο τη φιγούρα της. Καμιά λεπτομέρεια.

Mastodon : Deathbound (Video)Το Deathbound είναι ένα κομμάτι που αποκλείστηκε από το Crack The Skye, όμως είναι πολύ δυνατό και θυμίζει παλιούς Mastodon του Remission. Σήμερα δημοσιεύτηκε και το video του, το οποίο είναι ΤΡΕΛΛΑ ΑΡΡΩΣΤΟ! Puppets εν μέσω μακελειού! Genius!!

Συνέχισε να χρησιμοποιείς τον παλιό Πανόπτη του Blogger!


Ξέρω ότι αρκετοί από εμάς συνήθισαν με τον κλασσικό Πανόπτη που είχε μέχρι πρόσφατα ο Blogger και με την αλλαγή ίσως να δυσαρεστήθηκαν. Εννοείται ότι θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσουμε την καινούρια εμφάνιση, γι΄αυτό όποτε δεν έχουμε όρεξη μπορούμε πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσουμε τον Πανόπτη που είχαμε αγαπήσει τόσο καιρό. Πώς όμως;

Θεέ μου,

ευκαριστώ σου για το λουβίν το φρέσκον, το μαρούλλιν, τη ρόκκαν, τον κόλιαντρον, το κρομμιούιν το φρέσκον, το όξινον, το ελιόλαον, το τονούιν, το αγγούριν το περβολίσιμο, το πιπέριν τζιαι το ψουμίν το ζυμωμένον το χωρκάτικον.

Ευκαριστώ σου πολλά.

Amazing Horse is Addictive!

REPEAT και ξανά REPEAT!
Το original εδώ.

TWISTEDNESS.COM!!

Καλωσορίσατε στο
Twistedness.com 
!!


That CANNOT be my next tweet!


Το ξέρατε ότι έχω φτιάξει λογαριασμό στο Twitter; Ναι, οι προφητείες του Invictus βγήκαν αληθινές! Κι αν δεν έχω αναφέρει κάτι σχετικά με το νέο αυτό, σίγουρα έχετε δει εκείνο το μπλε πουλί που σας πρήζει καθ'όλη τη διάρκεια της επίσκεψης σας στο Twisted's. Όσοι θέλουν να με βρουν στο Twitter, το nick είναι, παραδόξως, TwistedTool. Η ανάρτηση αυτή είναι σχετική με το Twitter, γι'αυτό και ο πρόλογος.

Twisted's Pic(k)s : My New Blog


Μη με βρίσετε. Δεν το κάνω για εσάς, αλλά για μένα. Όπως και τα άλλα δύο μου blogs, κι αυτό έρχεται να γεμίσει με μια άλλη πλευρά μου, εκείνην που, ψάχνοντας στο internet, πέφτει πάνω σε αξιόλογες εικόνες, είτε αυτές είναι αστείες, σοβαρές, έχουν κάποιο μήνυμα ή απλά είναι περίεργες και θέλει να τις μοιραστεί.

Σε μια εποχή που οι περισσότεροι κλείνουν τα blogs τους, εγώ αποφάσισα να φτιάξω κι άλλο, παρόλο που κι ο δικός μου ελεύθερος χρόνος περιορίζεται δραματικά. Δεν πειράζει. Είπαμε: με ό,τι ασχολείται κάποιος, είναι καλό, φτάνει να τον ευχαριστεί και να το γεμίζει. Προσωπικά, για να με ευχαριστεί κάτι, πρέπει πρώτα να μη με πιέζει. Άρα και στα τρία blogs μου, ανεβάζω όποτε και ό,τι θέλω, στη μορφή που το θέλω, το διαγράφω όποτε θέλω και το ξανανεβάζω αν θελήσω.

Google Logos


Προλάβατε να δείτε το logo της Google στις 9 του Ιούνη; Ούτε εγώ θα το έβλεπα, αν δε σερφάριζα λίγο στη δουλειά, διότι στο σπίτι το έχω προσαρμοσμένο στο iGoogle για να μου δείχνει τα mails, κάτι άλλα widgets και ξεχωριστή εικόνα στο background.

12 Ιουνίου 2011

Αυτό είναι καΛοκαίρι!!

Η πιο πάνω φωτογραφία τραβήχτηκε με το N95 8GB μου. Οι επόμενες με ένα Samsung Galaxy S ενός πελάτη που κρατάω για να ελέγξω αν όντως έχει πρόβλημα (πέρα από το προφανές πρόβλημα του να είναι Samsung, that is).

Φάκκιν' Χελλ!


Διαβάζω σε επιστημονικά βιβλία ότι μερικές κινούμενες εικόνες με FAILS διώχνουν μακριά τη ζέστη. Λέω να το προσπαθήσω. Και θα αυτοσχεδιάσω προσθέτοντας και λίγες SEXY GIFS.

Twisted Comic - Cat


Φουλάρα μου, στο υποσχέθηκα και ορίστε! Το καινούριο μου τερατούργημα, αφιερωμένο στη ΦΟΥΛΗ που ήθελε γατοϊστορία. Απολογούμαι που δε θα έχει τέλος ανάλογης ομορφιάς με τη γάτα!

Κυπραίοι, τι κάμνετε το Σάββατο; Πάμε να πρασινίσουμεν!


Ομονοιάτες, ξιομονοιάτες, πρέπει ούλλοι να καταλάβουμεν ότι το πράσινο της Κύπρου εν ένα που τα τελευταία δυνατά της χαρτιά τζιαι ίσως το μεγαλύτερον όπλον της. Αν δεν το προστατέψουμεν, εκάτσαμεν πάνω. Ήδη αρκέψαμεν να θωρούμε τα χάλια του τζιαιρού που προκαλούνται που τες μαλακίες με τες οποίες επιβαρύνουμε το περιβάλλον τα τελευταία χρόνια.

Just FYI..

Διότι είμαστε και πολύ ευγενικά ζώα!

Sex Talk

Εκείνος είχε μόλις βγει από τη θάλασσα, μετά από ένα αναζωογονητικό μπάνιο. Εκείνη είχε ξεκινήσει για το νερό, μετά από κάμποσες ώρες ηλιοθεραπείας. Τον είδε. Πρόσεξε το γραμμωμένο του σώμα -κάμποσο κολύμπι καθημερινώς, σκέφτηκε- και το σκούρο χρώμα του κορμιού του -πολλές ώρες στον ήλιο. Κι όμως, δεν είχε όρεξη για καμάκια. Την είδε κι εκείνος. Πρόσεξε τις καμπύλες της, τι ωραία που γυάλιζε! Πρόσεξε και το αργό, βαριεστημένο βήμα της -αυτά τα αποτελέσματα έχουν οι αμέτρητες ώρες ξάπλας, σκέφτηκε. Την πλησίασε. Μα εκείνη δεν ήθελε.