However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

Mobile Phones : Idiots Have Them Too

Είπαμεν τα. Η δουλειά μου έshει σχέση με την τεχνολογία τζιαι κυρίως τα κινητά τηλέφωνα. Αφάνταστα πράματα θωρώ τζιαι ακούω κάθε μέρα. Κάποτε φύρνουμαι που τα γέλια, κάποτε νευριάζω με την καθυστερημενοσύνη του κόσμου τζιαι κάποτε στεναχωρκούμαι που κάποιοι εν μπόρουν να χρησιμοποιήσουν τη λογική τους. Σήμερα άκουσα κάτι πολλά δυνατό, το οποίο με παρακίνησε να γράψω κάποια που τα διαμάντια ώσπου τα θυμούμαι, για να μεν θέλω rewind, που ελάλεν τζιαι η Groutού εχτές.

Ξεκινώ με το σημερινό, θεϊκό τζιαι ανεπανάληπτο.

α. Μια κυρία (αγνώστου νοητικής ικανότητας, καθώς εν πελάτισσα άλλου καταστήματος μας, αλλά εύκολα φκάλλεις συμπέρασμα που τα υπόλοιπα) έφερεν για service έναν iPhone 4. Ξέρεις, τζείνο το κινητό που έχουν ούλλοι πλέον τζιαι κοστίζει καμιάν 600shάν ευρά. Το πρόβλημαν; Έππεσεν της στην τουαλέττα. Όμως εν το είshε φέρει που την ίδια μέρα. Τζιαι ο λόγος; Επειδή εθκιάβασεν στο ίττερνε ότι το ρύζιν απορροφά το νερόν, άφηκεν το iPhone μέσα σε μιαν κούππαν ρύζιν για μια μέρα, ώσπου να απορροφηθεί ούλλον το νερόν που το ρύζιν! Επικοινωνάς, κυρία μου;;

β. Κυρία μου, η ελαφρώς μεγάλη ηλικία σου, εν σε δικαιολογεί. Μα και βέβαια εν θα δείχνει τίποτε η οθόνη του κινητού σου. Φέρνει μου το τζιαι παραπονιέται ότι εχάλασεν η οθόνη τζιαι εν δείχνει. Αφταίννω το τζιαι δείχνω της το. Ενθουσιάζεται τζιαι ρωτά με πώς το έκαμα. "Άψα το, κυρία μου, άψα το". Εν σβηστό, ρε σβηστή!

γ. Η εργοστασιακή εγγύηση εν θκυο χρόνια. Θκυο. Δύο. 2. Που την ημέρα αγοράς του. Όι σύνολο το πόσον το εχρησιμοποίησες. Ηλίθια. Ήρτεν μια με την απαίτηση το κινητό της να σαστεί under warranty. Ποιόν κινητόν; Ένα Nokia 3330. "Μα, κυρία μου, το κινητό σας εν 10 χρονών"! "Ναι, αλλά είχα το φυλάμενον 9 χρόνια. Εν το χρησιμοποίησα συνολικά θκυο χρόνια, άρα εν μες την εγγύησην ακόμα"! Εθύμωσα την τζιαι έφυεν, διότι ήμουν έτοιμος να τη μουντάρω.

δ. Ναι ρε, έshει παταρίαν. Πριν τους δώκω το κινητόν για να παν στο καλόν, ξεκινώ τους το για να δούμεν ότι δουλεύκει τζιαι να τους εξηγήσω λλίο τη χρήση του. Τζιαι ούλλον ρωτούν "μα έshει παταρίαν;" τζιαι εγώ αννοίω τους το battery cover τζιαι δείχνω τους τη μπαταρία του. Παλαβώνουν λλίο τζιαι μετά κάμνω ότι αστείευκα τζιαι λαλώ τους ότι έshει λλίο ρεύμα για να κάμουμεν το demo μας. Βλάκες.

ε. Όι, εν by car! Τα τηλέφωνα με οθόνην αφής, έννεν by touch. Εν απλά touch ή έχουν touchscreen. Η αφή εν τα παίρνει πούποτε, κύριε μου, ντα;

στ. Τζιαι όι, έννεν Σαψού η μάρκα. Εν Samsung. Θκιαβάζεται Σάμσουγκ. Αλλο λλίον εννα μας πείτε πως εν τζιαι Δαλιδά.

ζ. Το το το το το το το το το το το φάουσαν. "Γεια σας. Ήρτα να δω το Samsung το Galaxy το S το II". Τον κώλο σου τον κρεμμάμενον τον ξιμαρισμένον τον άλουτον, ρε πρήχταρε. Φυσικά προτιμώ σε που τζείνον που αρκέφκει "Γεια σας. Ήρτα για το Galaxy". Ένα λεπτό να μυριστώ τα νύshια μου, κουμπάρε, για να μαντέψω ποιόν Galaxy που τα 10 της σειράς θέλεις. Καθύστα.

η. Ο άλλος έμπηκεν μέσα τζιαι λαλεί μου "Ήρτεν πριν λλίον μια κοπέλλα τζιαι εδείξετε της ένα Samsung. Δείξε μου το τζιαι μένα". Ε, συγγνώμη, μήπως θα ήθελες να ήσουν λλίον πιο συγκεκριμένος; Πριν πόσα δευτερόλεπτα ήρτεν η κοπέλλα; Είshεν ωραία βυζιά; Διότι διαφορετικά θα μου επέρασεν απαρατήρητη. Φυσικά μεν σε απασχολεί ότι είμαστεν 4 πωλητές δαμέσα τζιαι μπορεί να την εβοήθησεν ο οποιοσδήποτε, ούτε το ότι μπαίνουν 50 πλάσματα την ώρα. Στάνταρ εννα θυμηθώ τι εδείξαμεν της παλαβής σου!

Εν μπόρω να θυμηθώ άλλα τωρά. Εννα κάμω κανένα rewind με τη Grouta τζιαι θα θυμηθώ τζι' άλλα σε άλλη φάση.

11 Comment(s):

 • Moonlight

  ούφφου, ούλλοι έχουμεν ποτούτους τους πελάτες τελικά!
  εμένα ταράσσουν με άμα ζητούν να τους κάπουμε κάτι τζαι άμα τους πούμε εν γίνεται επειδή έτσι τζι έτσι ΞΑΝΑΡΩΤΟΥΝ γιατί εν γίνεται!
  εν το σhειρότερο είδος χαζών.

 • Rania

  ενώ στην Αγγλία ο τύπος στο genius bar έδωσε μου καινούργιο που του είπα οτι μου έππεσε το iphone μες το νερό...φυσικά εν του εσυνάφερα τίποτε για ρύζι!!

  κοίτα υπάρχουν όντως παλαβοί πελάτες αλλά στην Κύπρο (χωρίς να εννοώ εσένα) υπάρχει και κακό service άρα πάντα υπάρχουν complains και που τες 2 πλευρές.

 • ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ

  Τουλάχιστον διασκεδάζεις το στη δουλειά. Τούτο εν ένα συν.

 • Φουρνόφκιος

  εγινικαν μου ουλλοι με το iphone! καθε ασχετος κρατα μου ενα κινητο των 500+ ευρώ μονο τζιαι μονο για να το δειχνει. Κυπραίοι/ες μανα μου!

 • Grouta

  Και ερωτω!
  Τι το θελεις κυριε/κυρια μου το iphone, αμα εν μπορεις να χρησιμοποιησεις το νου σου για να σκεφτει τζαι το στομα σου για να μιλησει?

 • Anonymous

  Yia to rizi an to kameis swsta doulefkei!! :)

  http://www.wikihow.com/Save-a-Wet-Cell-Phone

 • TwistedTool

  Ανώνυμε, εδοκίμασες το; :) Οξά επειδή το λαλεί το σχετικά έγκυρο wiki-how; :)

 • postbabylon

  Oi twist mou, amman to eipen to ittterne en soston!

  (Opos tin makarismenin tin steten mou: "eipen to i tiliorasi!")

  Kata ta alla travas kamposa kaimene mou...

 • TwistedTool

  Α, ρε πππποστ μου.. :)

 • compare phones side by side

  your post contain a good information about latest mobiles. The post helping me a lot. Thanks for sharing

 • Mobile Comparison Website

  Your post is really providing good information, Thanks for sharing with us. Good to know...

Post a Comment

Περιμένω σχόλια, απόψεις, παρατηρήσεις, σκέψεις, ιδέες, συμβουλές και οτιδήποτε άλλο έχετε να πείτε σχετικό με το θέμα.
Spam και βρισιές δε γίνονται δεκτά.
Για επικοινωνία μαζί μου εκτός του θέματος του post, αποταθείτε εδώ.