However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

A Quick One


Γράφω την επιστολή που ελπίζω να αλλάξει τη ζωή μου. Και όχι, έννεν ερωτικό γράμμα. Wish me luck. Or not. Who cares!

Θεέ μου, [2]


άφησ' τους.

A Pint of Mandarin Juice (+Making Of)

Είπαμε ότι θα ξανάκανα χυμό μανταρίνι. Σας έχω και φωτογραφίες από τη διαδικασία.. Αυτή τη φορά βγήκε λίγο περισσότερος από την προηγούμενη.

Ξενοφίλιε, είσαι έτοιμος;

Poll Results

Μια εβδομάδα κράτησε αυτή η μικρή ψηφοφορία και τα αποτελέσματα είναι έτοιμα.


Ψήφισαν 39 άνθρωποι. Τα αποτελέσματα:

Δημήτρης Μητροπάνος : Ο ΤυμβωρύχοςΤα λόγια μου της νύχτας μετανάστες
σε δρομολόγια χωρίς επιστροφή
άσ' τις πλατείες να βογκούν σου λέω άστες
ίσως με βρεις μες στην επόμενη στροφή

Στενεύουν τα περάσματα
οι φίλοι μου φαντάσματα
κι η πόλη μοιάζει γενικώς
τάφος οικογενειακός

Ένας Στρυμόνας και βουλιάζω στα νερά
όπως ψαράς μέσα στη λάσπη της Κερκίνης
οιωνοσκόπος με σημάδια φανερά
χάθηκα πάλι μες στο πρόσωπο εκείνης

Στενεύουν τα περάσματα
οι φίλοι μου φαντάσματα
κι η πόλη μοιάζει γενικώς
τάφος οικογενειακός

Ματώνει στα Κυβέλεια η οθόνη
κι εγώ ρεμβάζω σε πεδία αχανή
στο Μιραμάρε κολυμπούσες πάντα μόνη
και ο Ματθαίος έχει χρόνια να φανεί

Στενεύουν τα περάσματα
οι φίλοι μου φαντάσματα
κι η πόλη μοιάζει γενικώς
τάφος οικογενειακός

 
Στίχοι: Κώστας Λαχάς
Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος

[Στου Αιώνα Την Παράγκα - 1996]

Mandarin Juice


Κατόπιν συγκινητικής παρότρυνσης του αφεντικού μου, είπα ότι θα κάνω μια μικρή προσπάθεια. Ξεκίνησα το Σάββατο, έβαλα το στόχο μου και περιμένω να δω πόσο θα αντέξω πριν κάνω καμιά μεγάλη κατάχρηση (όχι πως απαγορεύεται που και που, βέβαια).

ReTwisting : Πειρατεία.. Πειρατεία;! [11.3.10]

Με όλο το χαμό που γίνεται τον τελευταίο καιρό περί SOPA, θυμήθηκα τότε που έκλεισε ο blue-whitegt και τα ανάμεικτα αισθήματα που προκάλεσε το γεγονός σε όλους μας. Ο όρος 'διαδικτυακή πειρατεία' δεν ισχύει, κατά τη γνώμη μου και αυτές οι μαλακίες είναι κάτι το οποίο πρέπει να καταπολεμηθεί μαζικά.

Είχα γράψει τότε μερικές ιδέες περί του θέματος, που κανονικά δεν πρέπει να ενδιαφέρουν κανέναν.

Περίπατος στη Φύση [3]


Την περασμένη Τρίτη είχα κενό πρωινό από τη δουλειά και είπα να το εκμεταλλευτώ κάνοντας έναν από τους αγαπημένους μου περιπάτους στη φύση. Εκμεταλλεύτηκα και τον περίπατο για να πάρω κάμποσες φωτογραφίες από τις ομορφιές Της.

Διαδρομή και προορισμός ίδια με εδώ και εδώ.

.. like a boss!


Αν με ρωτούσες ποιούς ανθρώπους θα θεωρούσα πιθανώς ικανούς να μου δώσουν έμπνευση για μια σημαντική αλλαγή στη ζωή μου, ο συγκεκριμένος θα έπαιρνε θέση με τριψήφιο αριθμό, με το πρώτο ψηφίο κιόλας να είναι μεγαλύτερο του πέντε. Όχι επειδή δεν έχει την ικανότητα να επηρεάσει κάποιον· αν δεν την είχε, δε θα ήταν αυτός που είναι, αλλά επειδή δε θα περίμενα να ασχοληθεί μαζί μου περί ενός σοβαρού θέματος και εντελώς εκτός του επιπέδου της σχέσης μας. Και εκτός τούτου, γνωριζόμαστε μόλις ένα χρόνο και δύο μήνες.

Φιλελεύθερε, Φιλελεύθερε..

Φιλελεύθερος, 16 Ιανουαρίου 2012, σελίδα 18. Ακετά χτυπητό το λάθος, κύριοι.Porcupine Tree : NormalHere is my car, my phone and my TV
I've got it all but you can see through me

But am I here?
It's kind of hard to tell
I do a good impression of myself
But what's normal now anyhow?

Sullen and bored the kids stay
And in this way they wish away each day
Stoned in the mall the kids play
And in this way they wish away each day

Prescription drugs they help me through the day
And that restraining order keeps me well at bay
But what's normal now anyway?

Sullen and bored the kids stay
And in this way they wish away each day
Stoned in the mall the kids play
And in this way they wish away each day

Wish I was old and a little sentimental
You gotta see the waves, looking for the bottle in the waves now..

[Nil Recurring - 2007]

ReTwisting : Twisted Comic - Cat [5.6.11]

Μια από τις αγαπημένες μου βλακείες, αποτυπωμένη σε (ο Θεός να το κάνει) comic. Αφιερωμένο ακόμα στην αγαπημένη μου Φουλάρα. Θυμηθείτε το και δείτε και τα υπόλοιπα Twisted Comics.


Υ.Γ.: Το post που ανακοίνωσα την προηγούμενη Κυριακή, θα έρθει κάπως καθυστερημένο, αλλιώς θα φροντίσω να αποζημιωθούμε.

New Meme: Bad Joke Eel

 
Μπορεί να έφτιαξα το Twisted's Pic(k)s για να ανεβάζω εκεί τις αστείες εικόνες που βρίσκω στο internet, αλλά αυτό απαιτεί ξεχωριστή προσοχή. Δείτε το κι όποιος το καταλάβει.. Οι υπόλοιποι ασχοληθείτε με τις αληθινές και ενδιαφέρουσες ζωές σας!

Δέκα; Στα μούτρα σας!

Εν cute τούντα παιχνιδάκια ανάμεσα στα blogs, όμως εν είμαι ο τύπος που ενθουσιάζεται με έτσι φασούες. Δηλώνω σας το που τα τωρά ότι εν θα ξαναπαίξω σε παρόμοιο παιχνίδι για πολλύν τζιαιρό. Actually, λοαρκάζω το επόμενο παιχνίδι που θα παίξω, να το ξεκινήσω εγώ. Τέλος πάντων, εκάλεσε με ο φίλτατος Ξενοφίλιος τζιαι εν εμπορούσα να αρνηθώ τούντη φορά. Ξέρετε όμως, εν θα το παίξω ακριβώς όπως μου το διούν. Εν σας κόφτει, αλλά ντα.

Epic Morning

Καλώς ή κακώς είμαι από κείνους που δίνουν τεράστια σημασία σε κείνα τα μικρά μικρά της ζωής: μπορεί μια μικροσκοπική λεπτομέρεια να μου φτιάξει τη μέρα και μια άλλη λεπτομέρεια, του ιδίου μεγέθους, να μου χαλάσει τη διάθεση για πολύ καιρό. Και έχω την πεποίθηση ότι αυτά τα μικρά παίζουν για όλους κάποιο ρόλο, έστω και μικρότερο από όσο για μένα. Γι'αυτό προσπαθώ, όσο μπορώ, να δημιουργώ τέτοιες στιγμές για τους ανθρώπους που αγαπώ.

Μόλις ξύπνησα σήμερα το πρωί, συνειδητοποίησα ότι με το σωστό προγραμματισμό, θα μπορούσα να δημιουργήσω μια τέτοια στιγμή για τον άνθρωπο που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο και ταυτόχρονα για μένα.

ReTwisting : Work Talks [12.12.11]

Πρόσφατο ναι. Το ξαναφέρνω στο προσκήνιο για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι τα σχόλια ήταν κλειστά τότε και δεν είδα τις αντιδράσεις, όσων είχαν αντιδράσεις τουλάχιστον. Ευκαιρία τώρα να βρίσετε και να με κατηγορήσετε για κακή εξυπηρέτηση των πελατών μου. Και ο δεύτερος και σημαντικότερος λόγος είναι ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε το πρώτο guest post σε αυτό το μαύρη-μαυρίλα-πλάκωσε blog. Ένας καλός φίλος, ο οποίος εμπνεύστηκε από το συγκεκριμένο post και περνά τα ίδια και χειρότερα καθημερινά -δουλεύει σε τράπεζα- αποφάσισε να γράψει κάμποσα από τα δικά του και να μας τα παρουσιάσει.

Σχολιάστε αβέρτα, λοιπόν και αναμείνατε δεύτερη δόση πελατομαλακίασης.

Optimistic [1]As long as I wake up
and hear birds singing
outside my window,
there 's still hope..

Κύριοι του Φιλελεύθερου,

δεν είμαι από κείνους που δημοσιεύουν μόνον ό,τι τους συμφέρει. Είπα ότι θα ενημέρωνα για την εξέλιξη του ζητήματος και θα το κάνω. Χωρίς να νιώθω την υποχρέωση να δώσω εξηγήσεις σε κάποιον άγνωστο μου, ενημερώνω, κυρίως τους συνbloggers μου ότι αυτές τις μέρες δούλευα εντεκάμιση (11,5) ώρες την ημέρα, εφτά (7) ημέρες την εβδομάδα, οπότε είναι λογικό να μην υπάρχει πάντα ο ιδανικός ελεύθερος χρόνος. Κι όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, δεν ξοδεύεται αναγκαστικά στο blogging. Γι'αυτό και θα πάρετε σήμερα τη συνέχεια της υπόθεσης μας.

Μετά την ανάρτηση περί της 'αντιγραφής', πήρα άμεσα απάντηση από τον Άριστο Μιχαηλίδη, διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας. Από τον ίδιο το Μιχάλη Χατζηβασίλη ήρθε η απάντηση εχτές, καθότι έλειπε στο εξωτερικό. Το ότι απάντησαν και οι δύο είναι υπέρ τους, διότι δείχνει τουλάχιστον ότι υπάρχει η απαραίτητη ευθιξία.

2012

Κάθομαι γυμνός μπροστά στον υπολογιστή. Κρατώ το κεφάλι μου με τα δύο μου χέρια. Ναι, πληκτρολογώ με τη δύναμη της σκέψης. Πόνος. Τι σκατά; Μπήκε το 2012 κι ακόμα ισχύουν τα πιασίματα κάτω από την ωμοπλάτη, εξ αιτίας λανθασμένης στάσης ύπνου; That's so 2011!

Ψες, μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα, έσβησαν οι μηχανές μου. So typical. Κοιμήθηκα. Ο κόσμος δεν κοιμόταν.