However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

Τηφλόννωμε! [1]


-Εν με "ει", λαλώ σου ρε.
-Ρε, αφού το αυτοκολλητούιν έshει το με "ι".
-Τα αυτοκολλητούθκια έννεν άνθρωποι που τα κάμνουν;
-Ναι.
-Ε, εν δικαιούνται να κάμουν τζιαι τζείνοι ένα λάθος;
 ~~~~~~~~~
-Ρε, ο τόπος που έshει το αυτοκολλητούιν για να γράψουμεν τον αριθμό του κινητού εν πολλά μιτσής. Ήνταλως εννα του δώκουμεν έμφασην;
-Ξέρω γω; Κάμε άλλην κόλλα μεγάλη με τον αριθμό με μεγάλα νούμερα.
-Όι ρε, πόσες κόλλες; Εννα καταντήσει χωρκαθκιόν πολλύν μετά!
-Ου άτε, τι να σου πω; Βάλε έναν κότshινο θαυμαστικό δίπλα που το νούμερο!
-Brilliant idea! Thanks!

Τόπος προσπάθειας τύφλωσης: Αγία Βαρβάρα

Εβδομήντα διά Οχτώ


Εν είμαι καλός στα μαθηματικά. Εξαναείπα σας το πριν δύο χρόνια περίπου. Εν θα μπω καν στη διαδικασία να κάμω την αφαίρ διαίρεση, αλλά εννα σας πω την ιστορία.

Ξυπνώ το πρωίν τζιαι ακούω το ίδιο πράμα που ακούω τον τελευταίο μήνα περίπου. Αποφασίζω, μιας τζιαι είμαι με άδεια, να κάμω την κίνηση. Πιάνω τηλέφωνο σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο. Κλείω ραντεβού με τον ωτολιρολαγγρυ ΩΡΙΛΑ για τες δώδεκα. Ο συγκεκριμένος γιατρός εν πελάτης του καταστήματος που δουλεύκω τζιαι είπαν μου οι συνάδελφοι ότι εν καλό τυπάκι. Προσωπικά το όνομα του εν μου ελάλεν τίποτε.

Πάω δώδεκα παρά κάρτον. Λαλώ το όνομα μου της κορούς τζιαι λαλεί μου να κάτσω. Λλία δευτερόλεπτα μετά, εμφανίζεται που την κατεύθυνση του κυλικείου ένας παshιουρτής τύπος. 'Αα, γνωστή φυσιογνωμία', λαλώ, 'πόθθεν τον αθθυμούμαι;' για να έρτει η απάντηση που την κορού: 'γιατρέ, περιμένει ο ασθενής σας'. Εθίχτηκα νάκκον, εν ένιωθα ασθενής. Είχα έναν απλό μηχανικό προβληματούιν, μια μικρή δυσλειτουργία, έναν αμελητέο ελαττωματάκι. Ασθενής εννα ήμουν αν δεν ανέπνεα τζιαι εφκαίναν πλοκάμια που τη μούττη μου. Έννεν; 'Έλα μέσα', λαλεί μου ο δόχτωρ τζιαι επήα.

Twisted Photography : Night Lights

Αν είδετε πόψε κάποιον τύπο με τρίποδα τζιαι camera στην αρχή πάνω στην υπέργεια διάβαση της Cyta στη Λευκωσία τζιαι μετά κάτω που τζείνην, μεταξύ των δύο κατευθύνσεων του δρόμου, ξιτιμάστε ελεύθερα.

Εβδομαδιαία Ορθογραφική Ανασκόπηση των Blogs [εβδ. 1 & 2]

Όταν είσαι καλός σε κάτι, πρέπει να το ασκείς, να το κάνεις όσο πιο συχνά μπορείς. Όταν είσαι σπαστικά καλός σε κάτι, τι γίνεται;

Στις καθημερινές μου βόλτες στα blogs, εκτός από αστείες και σοβαρές αναρτήσεις, επικές ατάκες, κουβέντες που με κάνουν να χτυπιέμαι από τα γέλια, ιστορίες βαρετές ή αδιάφορες, πράγματα καθημερινά, παράξενα, όμορφα, μοναδικά, άγνωστα σε μένα, χιλιοειπωμένα και φανταστικά, βρίσκω και κάτι άλλο: ορθογραφικά λάθη. Είτε πρόκειται για τυπογραφικό λάθος ή καθαρά ορθογραφικό, έρχεται και καρφώνεται στο μάτι μου, δημιουργώντας μια πληγή που πολύ σύντομα προκαλεί τύφλωση και νοητική παράλυση -ευτυχώς και οι δύο προσωρινές. Και αυτό το πάθαινα από παιδί. Είναι φυσιολογικό, λοιπόν, τώρα που μεγάλωσα -λίιιιγο- και έγινα ακόμα πιο ιδιότροπος, να καταντώ σπαστικός με το θέμα.

Anonymous: Επόμενο Κτύπημα στην Κύπρο;


Οι Anonymous είναι γνωστοί σε ένα τεράστιο αριθμό κόσμου. Οι κινητοποιήσεις τους ενάντια στο κλείσιμο του The Pirate Bay και του Megaupload, κατά της SOPA, οι καταλήψεις που έκαναν σε διάφορα κυβερνητικά και όχι μόνο websites, η συμμετοχή τους στο Occupy Wall Street και η γενικότερη δραστηριότητα τους τους έφερε πιο κοντά στην καθημερινότητα και τους καθιέρωσε ως αδίστακτους hackers-ακτιβιστές.

Εβδομαδιαία ο.α.b. [update]

Αν κάποιος την περίμενε, η εβδομαδιαία ο.α.b. αναβάλλεται για το επόμενο Σάββατο, οπότε και θα παρουσιαστεί σε διπλή δόση. Exciting, no?
Εκ της ανευθύνσεως.

Ο Άρρωστος

Κάθεται. Σχεδόν πάντα μακριά που ούλλους, κάθεται μόνος του. Τα ίδια του τα αδέρφκια αρνούνται τον. Αποφεύγουν τον, νιώθουν άβολα μαζί του ή συναισθάνουνται ότι ίσως εν καλλύττερα να μεν του κοντεύκουν, άμπα τζιαι κολλήσουν τίποτε. Την ώραν του φαγιού μοιράζουνται το μεταξύν τους τζιαι μόνον αν περισσέψει κατιτίς εννα φάει τζιαι τζείνος. Την ώραν του παιχνιθκιού παίζουν ούλλοι μαζί τζιαι τζείνον αφήνουν τον σε μια γωνιάν να κάθεται να τους θωρεί τζιαι να κάμνει πως ποσκολιέται με ό,τι βρίσκει δίπλα του. Ως τζιαι η μάνα του, που τους εγκατέλειψεν λλίους μήνες μετά τη γένναν, όποτε έρκεται να τους δει, τζείνον αγνοεί τον τέλεια. Σα να μεν υπάρχει για την οικογένειαν του.

Optimistic [5]

Όσοι υπάρχουν άνθρωποι που,
παρά το τι πιστεύεις ο ίδιος για σένα
και παρά το λίγο χρονικό διάστημα που σε ξέρουν,
σε συμπαθούν,
σε εκτιμούν,
σε σέβονται,
σε αγαπούν
και σου το δείχνουν
και σου το δηλώνουν,
υπάρχει ελπίδα..

Αφιερωμένο. Ξέρετε ποιοι είσαστε. Ευχαριστώ.

Εβδομαδιαία ο.α.b.

What the fuck? Τι εν τούτο;
Θα μάθεις το επόμενο Σάββατο.

Αν θέλεις να κάμεις εικασίες, το ο εν ελληνικό.