However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

A Twisted Secret Santa Comic!

Το blog της το είχα επισκεφτεί μια φορά στο παρελθόν, παρόλο που υπάρχει πολύ πριν κι από το δικό μου. Δεν την έχω μελετήσει, για να είμαι ειλικρινής. Το όνομα της όμως μου έδωσε έμπνευση για ένα ακόμα αιματοβαμμένο και άκρως ηλίθιο και άθλια ζωγραφισμένο comic. Πρόσεξα ότι οι δυσκολίες της ζωής της είναι κάτι που την απασχολεί συχνά στις αναρτήσεις της, οπότε έβαλα ένα μικρό στοιχείο από αυτό και στο comic.

Από την αρχή σκεφτόμουν να ετοιμάσω το comic και να το προγραμματίσω για τις 23.59 της 24ης, της τελευταίας μέρας της προθεσμίας δηλαδή. Πάντα πίστευα ότι όσο σπουδαίο είναι να σου εύχεται πρώτος κάποιος, άλλο τόσο σημαντικό είναι να φροντίζει να σου εύχεται (και) τελευταίος. Οι απάνθρωπες ώρες της δουλειάς μου, όμως, φρόντισαν να με δυσκολέψουν και σε αυτό το θέμα και βρίσκομαι τώρα (24 Δεκεμβρίου, 23.46) να έχω μόλις τελειώσει το comic μετά από αρκετές ώρες δουλειάς πάνω του. Μόλις γράψω αυτά, θα πατήσω τη δημοσίευση.

Αγαπητή μου, το όνομα σου δε χρειάζεται να το γράψω, είσαι ίσως η μόνη που έμεινες χωρίς δωράκι μέχρι τώρα και πολύ πιθανό να μάντεψες ότι ήμουν εγώ ο Secret Santa σου. Η Πρασινάδα με ενημέρωσε ότι θα έφευγες για εξωτερικό και προτιμούσες χτες το δώρο σου, αλλά από τη μια υπάρχει internet και στο εξωτερικό και από την άλλη το πρόγραμμα μου δε μου επέτρεπε να κάνω κάτι καλύτερο.

Ελπίζω να περάσεις τέλεια εκεί που θα βρίσκεσαι, να έχεις όμορφα Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να μειώσει όσο γίνεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Να έχουν την υγεία τους όλοι όσοι αγαπάς και να τους χαίρεσαι όσο σε χαίρονται! Απολογούμαι για την καθυστέρηση και ελπίζω να κρίνεις το 'τελευταίος' με τον ίδιο τρόπο που θα έκρινες το 'πρώτος'!

Ιδού το δωράκι σου. Άθλιο, αλλά εμένα με κάνει να γελώ. Ελπίζω να σου αρέσει έστω και λίγο!

Η Secret Santa μου [reprise]

Ανακοίνωσα τη Secret Santa μου πριν να πιάσω το δώρο μου. Μετά την επιβεβαίωση ήρταν οι αντιδράσεις. Πού το ήξερα; Πώς το κατάλαβα; Γιατί το έκαμα; Ποιός σκότωσε τον Άγιο Βασίλη;

Λοιπόν, καταρχάς, εν μου το είπεν κανένας. Απόδειξη τούτου είναι το ότι ακόμα τζιαι η Πρασινάδα, που ήταν η μόνη που ήξερε που πριν τα ζευκάρκα, έκαμε μου παραπονούθκια τζιαι ερώτησε με πώς ήξερα τη Secret Santa μου. Ε, εν θα σας πω. Εννα πω μόνο ότι μπορεί να είμαι λλίον πιο έξυπνος απ' όσο νομίζουν μερικοί τζιαι ότι παρατηρώ πολλά τες λεπτομέρειες τζιαι πιάνω σήματα που το τίποτε. Αυτά.

Ναι, σωστά εκαταλάβετε, η ανάρτηση τούτη έννεν για να πω τα προηγούμενα, αλλά για να υπενθυμίσω το σκοπό για τον οποίο γίνεται τούντο παιχνίδι: η φιλανθρωπία. Όσοι εν το εκάμετε ακόμα (ευτυχώς έκαμα το, διότι αγχώνουμουν ότι εν θα εύρισκα ώρα), να πάτε σε αυτό το όμορφο blog για να συνεισφέρετε όποιο ποσό θέλετε και μπορείτε. Στις 14 του μήνα, όταν έγραφα το Optimistic [6] για το συγκεκριμένο σκοπό ήμασταν στα 249 ευρά. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στα 504 ευρά και έχουμε ακόμα την παραμονή των Χριστουγέννων! Προλαβαίνετε να κάμετε την τελευταία σας καλή πράξη για φέτος! Σπεύσατε!

Τηφλόννωμε! [2]


Η πρώτη μου αντίδραση μόλις το είδα: "Θεέ μου, κάμε ο ΟΠΑΠ να ξεκίνησε να ανοίγει εστιατόρια!"

Τόπος προσπάθειας τύφλωσης: Αγία Βαρβάρα

Η Secret Santa μου

Είμαι σχεδόν σίουρος ότι είναι η κοπελλούα. Κάμνω λάθος;

Υ.Γ.: Μεν ξεχνάτε να βοηθάτε το φιλανθρωπικό κομμάτι του παιχνιδιού, εισφέροντας μέσω αυτού του όμορφου blog στο Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια.

Optimistic [6]

Όσοι υπάρχουν άνθρωποι,
που γνωρίζονται ελάχιστα
ή καθόλου μεταξύ τους
και αποφασίζουν ένα απλό,
διαδικτυακό παιχνίδι
με σκοπό τη φιλανθρωπία,
υπάρχει ελπίδα.

Για να μετουσιωθεί, όμως, αυτή η ελπίδα σε χαρά και ικανοποίηση και ευτυχία και χαμόγελα και χαρούμενες φωνές, πρέπει ο καθένας να βάλει το χεράκι του και να βοηθήσει όσο λίγο ή πολύ μπορεί.

Φέτος μαζεύουμε χρήματα για να βοηθήσουμε το Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια. Σε αυτό το όμορφο blog που έστησε με αρκετό κόπο ο asproullis, μπορούμε να εισφέρουμε οποιοδήποτε ποσό μπορούμε και θέλουμε. Με τα χρήματα που θα μαζευτούν στο τέλος, θα αγοραστούν τρόφιμα που θα πάνε στις εστίες του Συνδέσμου.

Προχτές σε συζήτηση μας με την Πρασινάδα, εξέφρασα τη γνώμη ότι ίσως να μην επικεντρωθήκαμε αρκετά στο φιλανθρωπικό σκοπό του παιχνιδιού. Γιατί να μιλώ, όμως, αφού εγώ προσωπικά δεν έκανα κανένα βήμα βοήθειας μέχρι τώρα; Κάποιοι προσπάθησαν με αναρτήσεις-μαϊμού. Εγώ προσπαθώ έτσι. Ορίστε, λοιπόν. Θα χαρώ να δω το ποσό των 249 ευρών (as of 23.00 12.12.12.) να πολλαπλασιαστεί, για να δείξουμε ότι οι bloggers έχουμε αισθήματα και καρδιά και εκτός των blogs μας.

Δημοσιογραφίσκοι έκλεψαν και τον SKonte

Δεν παίζει ρόλο αν "απάντησαν" και αν """απολογήθηκαν""" οι τύποι. Πρέπει να γνωστοποιηθεί η κατάσταση, για να αφυπνιστούν περισσότεροι bloggers, διότι εμείς (κι εμένα πέρσι τέτοιο καιρό τα ίδια και χειρότερα μου έκαναν) είμαστε απλά από τους τυχερούς που πέσαμε πάνω στο κλεμμένο μας περιεχόμενο. Πόσοι άλλοι κατακλέβονται χωρίς να το παίρνουν χαμπάρι;

Διαβάστε την ιστορία του SKonte και προωθήστε αν θέλετε, δεν τελειώνει έτσι απλά το πράμα:

Headlong

Είμαι εθισμένος.

Το δοκίμασα πριν από ένα μήνα. Συνδεθήκαμε άμεσα. Μου ταιριάζει, παραμένει αναλλοίωτο χωρίς να χάνει οποιαδήποτε ιδιότητα του όταν έρχεται σε επαφή με το σώμα μου και, μετά που θα εισέλθει, επικοινωνεί τέλεια με τον οργανισμό μου, με συνέπεια να επιφέρει καταπληκτικά και πρωτόγνωρα για μένα αποτελέσματα. Μετά από κάθε χρήση, έστω και μιας μικρής, ελάχιστης δόσης, είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος, χαμογελώ και σκέφτομαι όμορφες στιγμές, δε θυμώνω στη δουλειά, δε φωνάζω στο σπίτι, δεν τρέχω στο δρόμο, δεν αγχώνομαι, δε βιάζομαι, περνώ ώρες με τους γάτους μου, πηγαίνω περιπάτους στη φύση χωρίς να με νοιάζει πόσο νωρίς θα γυρίσω, σταματώ στους δρόμους για να βγάλω φωτογραφίες, εξυπηρετώ τους πελάτες με χαμόγελο και όχι κατεβασμένα μούτρα, κάνω ακόμα περισσότερες πλάκες με τους συναδέλφους και αγνοώ με επικά χαλαρά ύφη τις ιδιοτροπίες και τις παραξενιές των αφεντικών μου. Κι όλα αυτά, χωρίς να νιώθω ότι έχω ψευδαισθήσεις ή ότι βρίσκονται όλα μέσα στο μυαλό μου, αφού οι άνθρωποι γύρω μου τα παρατηρούν με τα ίδια τους τα μάτια.