However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

Parking Idiots

Αν είσαι αρχίδι, πρόβλημα σου. Να ξέρεις ,όμως, ότι μου διάς το δικαίωμα να σε παρουσιάσω στα ίττερνε. Ναι, με τα νούμερα σου να φαίνουνται πεντακάθαρα. Enjoy your fame!

Ο πρώτος στο parking του Goody's στην Ακρόπολη. 18 Ιανουαρίου, 14.20.Τούτοι στο parking του Bennigan's στην Έγκωμη. 26 Ιανουαρίου, 14.45.


Το Toyota έμεινε τζιαι την ώρα που εφεύκαμε, όμως επροστεθήκαν άλλοι στην παρέα των 'αναπήρων'. Ίδιος τόπος, ίδια μέρα, 16.15.


Σημειώστε ότι στο χώρο που εν παρκαρισμένη η Mercedes που φαίνεται λλίο τέλεια δεξιά στην τελευταία εικόνα, εν υπήρχε ένδειξη περί αναπήρων.

Λεβέντες, έβαλα σας τζιαι στο imgur τζιαι εsubmitαρα σας στην αρχική σελίδα. Τζιαι πέρα που τα σχόλια περί του watermark -το οποίον έβαλα για να μεν έχουμε κλεψιές που 'δημοσιογράφους' πάλαι τζιαι πάλαι- σας παρουσιάζω ένα σχόλιο που τα λαλεί ούλλα:


12 Comment(s):

 • Brenda

  I love name and shame αλλά σε αυτήν την περίπτωση πολύ αμφιβάλλω για το shame! Πρόκειται περί ατόμων που ουδόλως θα τους απασχολήσει η όποια αναφορά σου, πόσο μάλλον να τους προσβάλει!

 • Georgia

  εν τω μεταξύ εβεβαιώθηκες ότι κανένα από αυτά τα αυτοκίνητα δεν ανήκουν σε άτομα που δικαιούνται να σταθμεύουν στις συγκεκριμένες θέσεις έννε;

  Πολλές φορές είδα να είναι όλες οι θέσεις κατελειμμένες εκτός αυτές των αναπήρων και τα αυτοκίνητα που ήθελαν να παρκάρουν αναζητούσαν αλλού θέση και χάρηκα γι' αυτό. Σιγά σιγά ευελπιστώ ότι θα γίνει ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

  Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η επιβολή των νόμων. Νόμοι υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται.

 • TwistedTool

  Brenda, έκαμα τζείνο που ήθελα, άρα εν με κόφτει πάρα κάτω. Όσο πάει.

  Georgia, εν έπρεπε να έχουν αυτοκολλητούθκια αν εδικαιούνταν; Ε, εν είχαν..

 • Moonlight

  Εν εκατάλαβα τι εννοείς ότι εν υπήρχε η ένδειξη για ανάπηρους. Ήταν ή εν ήταν για ανάπηρους τελικά η θέση;
  (Όι εν είμαι εγώ!)

 • TwistedTool

  Moonlight, στες φωτογραφίες θωρείς ζωγραφισμένη την ένδειξη για ανάπηρους πάνω στο έδαφος κάτω που τα αυτοκίνητα. Στην τέλεια δεξιά θέση, που ήταν η Mercedes που εν έβαλα φωτογραφία καθαρή, εν είχε ζωγραφισμένο το καροτσάκι. Clear now?

 • Dreamer

  εξαιρετικη ιδεα. να καθιερωθει απο ολους παρακαλω

 • Moonlight

  αααα, ναι ρε εγώ έβλεπα το άλλο μερσεντές, που εφαίνετουν, γι'αυτό εδιερωτούμουν. σόρυς α!

 • Anonymous

  pantos ama vlepete autokinhta parkarismena se 8eseis anaphron na mhn kamnete zhmies pano giati mporei na mh ftaiei o idiokthths tou autokinhtou alla autos pou to odhgei ekeinh thn ora kai exhgo proxtes o papas mou e8ele na paei supermarket me to autokinhto mou,etsi edoka tou to alla epia kai ego mazi tou,ftanoume sto s/m kai parkarei se 8esh anaphron pianoun me oi demonoi lalo tou giati eparkares dame? en taktika pou parkaro dame ama en evro ofkero allou,eipa tou na to fuei alla adikos kopos etsi esiophsa giati eime anergi kai tzihnos pou me taizei alla den 8a ton afhso na to xanaodhghsei.

 • Αυτομολημένη

  Aν όντως ήθελες να πετύχεις κάτι έπρεπε την ίδια στιγμή να πιανες τηλέφωνο την αστυνομία. Και αν όντως θέλουμε να δείξουμε σεβασμό στους ανάπηρους δεν μπαρκάρουμε ΟΥΤΕ σε ράμπες, ΟΥΤΕ μπροστά από προσβάσεις πεζοδρόμιων, ΟΥΤΕ μπροστά από εισόδους. Είχα τη τύχη να μεταφέρω πολλές φορές τον παπά μου όταν ήταν πάνω στο αναπηρικό και η αναπηρική θέση εν το λιγότερο που κάμνει τη ζωή τους ευκολότερη , γιατί αν δεν εβρεις θα μπαρκάρεις όπως το μαλακά σε κανονική θέση πιάνοντας 2 θέσεις για να μπορείς να βάλεις το καροτσάκι και να μπορεί να κατέβει ο ανάπηρος. Ενώ αν έχει μπαρκαρισμένο αυτοκίνητο πάνω σε ράμπα ένα πρέπει να βγάλεις τον ανάπηρο που τα σκαλιά με την καρεκλά και ξέρεις πόσο δύσκολο είναι ή ακόμη πιο δύσκολο είναι αν ήταν μόνος του ο ανάπηρος; Αλλά επαναλαμβάνω αν όντως θέλεις να κάμεις κάτι έτσι εν πετυχαίνεις τίποτε αλλά πιασε την ώρα που τους βλέπεις έτσι μπαρκαρισμένους τηλέφωνο την αστυνομία. Μόνο με το πρόστιμο θα μάθουν και μεν μου πεις ότι δεν θα κάμει τίποτε η αστυνομία γιατί είμαι σίγουρη ότι ποτέ εν εμπηκες στον κόπο να κτυπήσεις ένα τηλέφωνο (όπως το 99% από μας).

 • TwistedTool

  Anonymous, εν εμίλησα για δημιουργία ζημιάς ή κάτι σχετικό, αλλά το point σου εν σωστό..

  Αυτομολημένη, ελπίζω να μεν μου κάμνεις επίθεση για κάτι που παραδέχεσαι ότι ούτε εσύ κάμνεις. Ναι, εν το εσκέφτηκα καθόλου τζείνη τη στιγμή, αλλά μετά το σχόλιο σου, άμα τύχει, εννα τηλεφωνήσω. Ελπίζω να το θυμηθείς τζιαι εσύ την επόμενη φορά.

 • Αυτομολημένη

  Έκαμα το . αλλά έπρεπε να περάσω στην αντίπερα όχθη, να ζήσω τη δυσκολία ενός ανάπηρου, να έχω ανάπηρο μέσα στο αυτοκίνητο και να μεν έχει χώρο για να μπαρκάρω για να το κάμω. Αλλά πριν να το ζήσω ήμουν και γω μέσα στο 99%. Παρουσιάζω σου την εμπειρική οπτική του ιδίου θέματος, δεν σου επιτίθεμαι.

 • TwistedTool

  Τέλεια. Τούτο που έκαμες έπιασε τόπο τζιαι θα το θυμούμαι την επόμενη φορά που θα δω έτσι γαουροσύνη. Ευχαριστώ!

Post a Comment

Περιμένω σχόλια, απόψεις, παρατηρήσεις, σκέψεις, ιδέες, συμβουλές και οτιδήποτε άλλο έχετε να πείτε σχετικό με το θέμα.
Spam και βρισιές δε γίνονται δεκτά.
Για επικοινωνία μαζί μου εκτός του θέματος του post, αποταθείτε εδώ.