However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

Rules?

Fuck the rules!

Εννα ψηφίσω

Όσοι με ξέρουν εμείναν να θωρούν παραξενεμένοι τον τίτλο, διότι ξέρουν ότι μισώ την πολιτική τζιαι τους πολιτικούς για τη δηθενιά, την εκμετάλλευση τζιαι πάνω απ' όλα τα ψέματα που τους χαρακτηρίζουν. Όσοι εν με ξέρουν μόλις το εμάθαν. Θεωρώ ότι η πλειοψηφία των πολιτικών της Κύπρου εν άχρηστοι, βολεμένοι και βολευτές, εκμεταλλευτές, ψεύτες τζιαι εν ενδιαφέρονται ποσώς για το καλό του λαού, πόσο μάλλον για το καλό της χώρας τζιαι την επίλυση του προβλήματος της κατοχής (πόσο μακρινό τζιαι μυθολογικό φαίνεται πλέον!) που βασανίζει τον τόπο σχεδόν σαράντα χρόνια.

Οι εκλογές ποττέ εν με ενδιαφέρουν. Αν υπήρχαν υποψήφιοι που να θεωρώ άξιους, θα επήαιννα να τους ψηφίσω. Για παράδειγμα, στες βουλευτικές, αν η ψήφος ήταν οριζόντια, είχα κάμει επιλογές τζιαι θα εψήφιζα. Που τη στιγμή, όμως, που εν μπορώ να θκιαλέξω τζείνους που θεωρώ ότι αξίζουν που κάθε κόμμα, φακκάτε. Σε προεδρικές ποττέ εν υπήρξεν κάποιος που να με βρίσκει σύμφωνο ολοκληρωτικά ή που να μου εμπνεύσει εμπιστοσύνη τζιαι να θέλω να του δώσω την ψήφο μου. Ομολογώ ότι εν μελετώ λεπτομέρειες όπως πολλοί κάμνουν, αλλά που τη στιγμή που στα βασικά εν με καλύπτουν, γιατί να ασχοληθώ περαιτέρω;

Τηφλόννωμε! [4]


-Ρε, να το γράψουμε greeklish οξά ελληνικά;
-Φιλούι μου, θώρε να μαθαίνεις!

Απορία

-Εμ.. Συγγνώμη.. Μπορώ να παρκάρω εδώ;


Between Two Ferns - Oscar Buzz Edition

Ο Zach Galifianakis φιλοξενεί υποψηφίους για Oscar για να συζητήσουν περί των ταινιών και των υποψηφιοτήτων τους.. Από τις οθόνες μας παρελαύνουν οι Jennifer Lawrence από το Silver Lining Playbook, The Impossible Naomi Watts, Christ of Waltz από το Django Unchained, Anne Halfway από μια French Movie, Amys Adam από το The Master, Jessica Cheststain από το 0 Dark 30, Sally Field από το Linkin Park, Daniel Day-Lewis και ο Brad Lee Cooper από το Silver Lining Coockbook.

Απολαύστε!

H.G.H.


Υ.Γ.: Απάντησα στα σχόλια σας στο προηγούμενο post.

This Is You! [1]


Όλοι ξέρουμε ότι λατρεύω τα blogοπαίχνιδα που εμφανίζονται κατά καιρούς και όλοι ξέρουμε ότι πάντα λαμβάνω μέρος για να καταστώ, τελικά, η ψυχή του κάθε παιχνιδιού. Έτσι και αυτή τη φορά, όταν είδα κάποια posts με παιχνιδιάρικο τίτλο, αποφάσισα να αναλάβω δράση. Ορίστε, λοιπόν, πώς φαντάζομαι κάποιους από τους bloggers που συνηθίζω να διαβάζω. Σημειώνουμε ότι η φοβερή μου φαντασία  ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να κάνω κάπου λάθος. Σημειώνουμε επίσης ότι πολλούς από τους παρακάτω τους έχω γνωρίσει, άρα οι περιγραφές που ακολουθούν για αυτούς -μαντέψετε μόνοι σας ποιοί είναι- είναι παντελώς ακριβείς.

Σας πιάνω με τη σειρά που σας εντοπίζω στο blogroll μου τη στιγμή που γράφω -ανάλογα με το πότε postάρατε το τελευταίο σας δημιούργημα δηλαδή. Ναι, είσαστε σχεδόν όλοι μέσα!

Ο Άρρωστος [An Update]

Θυμάται κανένας τον Άρρωστο; Πρόκειται για το γατί για το οποίο είχα γράψει αρχές Νοεμβρίου τούτο το post, το οποίο συνοδευόταν από κάποιες φωτογραφίες. Κάποιοι έδειξαν ενδιαφέρον και είπα σήμερα να ενημερώσω όσους ενοιάστηκαν για την πορεία του Αρρώστου.