However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

ReTwisting : Η πρώτη μου Έκθεση Φωτογραφίας!

Επειδή τις Κυριακές οι περισσότεροι είσαστε απασχολημένοι και δε δίνετε την απαραίτητη σημασία στις αναρτήσεις της συγκεκριμένης μέρας, σας υπενθυμίζω τη χτεσινή μου ανακοίνωση σήμερα που είσαστε στις δουλειές σας και μπορείτε να τη δείτε πιο σχολαστικά!

Η προώθηση της ανακοίνωσης, όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά χαρίζει στον υποφαινόμενο ένα μεγάλο χαμόγελο.

Και μην ξεχνάτε: να έρθετε να σας δούμε!

Πρόσκληση στην πρώτη μου Έκθεση Φωτογραφίας!


Η ιστορία έχει κάπως έτσι:

Αρχές Απριλίου έλαβα ένα email από τον αγαπημένο misharo, στο οποίο μου έλεγε, με λίγα λόγια ότι θα εκδώσει το πρώτο του βιβλίο και ότι επειδή του άρεσαν κάποιες φωτογραφίες μου, ήθελε να ζητήσει άδεια για να χρησιμοποιήσει κάποιαν από αυτές. Αφού ξεκαθαρίσαμε ότι δεν αναφερόταν σε κάποιαν από τη σειρά "TwistedTool: γυμνός και sexy as hell", του έδωσα την άδεια να διαλέξει και να μου πει ποιαν προτιμούσε. Ρώτησε αν ήθελα λεφτά και έριξε την ιδέα για μια έκθεση των φωτογραφιών μου στην παρουσίαση του βιβλίου του. Λεφτά δε ζήτησα, φυσικά, παρά μόνο να γίνει αναφορά στην πηγή της φωτογραφίας στο βιβλίο. Την ιδέα της έκθεσης την αντιμετώπισα αρκετά διστακτικά, κυρίως επειδή δε μπορώ να είμαι το επίκεντρο της προσοχής του κόσμου και επειδή μάλλον θα βαριόμουν τη διαδικασία του στησίματος και της παρουσίασης των φωτογραφιών.

Επέλεξε τη φωτογραφία και με ενημέρωσε. Περί της έκθεσης δεν συζητήσαμε στα επόμενα emails. Απλά του ξεκαθάρισα ότι ήθελα οποιαδήποτε επεξεργασία της φωτογραφίας του εξωφύλλου να γίνει από μένα, κάτι που σεβάστηκε και που εκτιμώ ιδιαίτερα.

Σε ένα από τα επόμενα emails του, μου ανέφερε ότι η ιδέα της έκθεσης άρεσε στον εκδότη και ότι την ενέκρινε. Αποφάσισα, λοιπόν, να αδράξω την ευκαιρία.

Isis - Backlit
Always object.
Never subject.

Can you see us? Are we there?
Are we there..
Can you see me? We are watching..
We are watching..
You are fading..
In the daylight.. Fading..

Always upon you, light never ceases
Lost from yourself, light never ceases
Thousands of eyes, gaze never ceases
Light is upon you, life in you ceases

[Panopticon - 2004]

Three Years Without Ronnie..

Περιμένοντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την επιστροφή του, ξαναδημοσιεύω το αφιέρωμα που γράψαμε με το Solarized τη μέρα του θανάτου του.

Υ.Γ.: Ronnie, όταν θα έρχεσαι πίσω, φέρε μαζί σου και κείνον το φαλακρό Έλληνα που κάνει το διάβολο και το Θεό να διαγωνίζονται για το ποιός χορεύει καλύτερα το ζεϊμπέκικο..
Ο Θεός γεννήθηκε το 1942 και πέθανε το 2010. Όσο οξύμωρη ή παράξενη σας φαίνεται αυτή η δήλωση, άλλο τόσο τραγικά ειρωνικός είναι ο θάνατος του Θεού (Dio, στα ιταλικά). Είναι από τα νέα που όσες φορές κι αν ακούσεις ή διαβάσεις, δεν πρόκειται να χωνέψεις εύκολα. Σα να φεύγει κάποιος πολύ δικός σου άνθρωπος, ένα μέλος της οικογένειας, ένας φίλος παιδικός.

Βοήθεια, χωρκανοί!

Επειδή το twitter έννεν τόπος για άνετη συζήτηση τζιαι αξιόλογα αποτελέσματα, ρωτώ σας που ποδά, που είσαστεν τζιαι παραπάνω μαζεμένοι.

Εξεκίνησα να θωρώ πιο σοβαρά τη φάση με τες φωτογραφίες, κυρίως λόγω ενός μικρού project που έρχεται σύντομα και για το οποίο θα ενημερωθείτε πολλά σύντομα (ελπίζω και εύχομαι και μακάρι να παν ούλλα καλά πρώτα), αλλά τζιαι επειδή μου αρέσκει τζιαι θέλω να προχωρήσω το θέμα.

Θέλω τες απόψεις σας.

Τα πιο εύκολα 540 ευρά ever!

Πολλά αραιά ασχολούμαι με το συγκεκριμένο σπορ πλέον. Την κατάσταση εθισμού εβίωσα την επιφανειακά και τώρα το αγνοώ εντελώς. Σήμερα όμως πήγα. Είχα ξαφνική έμπνευση το απόγευμα.

Ως γνωστόν, είμαι οπαδός μιας και μόνο ομάδας ανά το παγκόσμιο. Και επειδή ξέρω καλά την ψυχολογία της, ήμουν βέβαιος για την αποφασιστικότητα λύσσα με την οποία θα εμφανίζονταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Άρα..