However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

Ευρωεκλογές 2014

Επρήστην.

Τζείνος που θέλει να πάει να ψηφίσει, εννα πάει. Τζείνος που εν θέλει, (GUESS WHAT!) εν θα πάει!

Επρήσετε μας τα με τα μηνύματα σας, διαφημίσεις Google, διαφημίσεις Facebook (φαντάζομαι), δηλώσεις, εμφανίσεις σε οποιαδήποτε εκπομπή όσο άσχετη με την πολιτική τζιαι να είναι.

Τζιαι επρήσετε μας τα με τες γαμωταπέλλες σας σε κάθε δρόμο τζιαι στενό βρεθείς τζιαι σταθείς.

Οι πολιτικοί λύκοι-αρχηγοί σας εφορήσαν τες προβατοστολές τζιαι προσπαθούν να κάμουν τα υπόλοιπα πρόβατα να πιστέψουν ότι εν με το μέρος τους τζιαι ότι θέλουν το καλό τους.

Κανένας εν θέλει το καλό σου, συμπατριώτη, τζιαι κανένας έννεν εσέναν που εσκέφτετουν όταν υπέβαλλεν υποψηφιότητα.

Εγώ εν θα ψηφίσω. Τζιαι ξέρεις γιατί; Διότι νεκατσιώ τους.

Τούτος ας πούμεν, εμέναν εν μου θυμίζει τον Κουρκούλη, αλλά τον Σταύρο Κωνσταντίνου. 'nough said.
"Φωνή"; Τολμάς να διαφημίζεσαι χρησιμοποιώντας τη λέξη "φωνή"; Εσύ που έσιεις την πιο σπαστική φωνή της κυπριακής πολιτικής (απ' όσο ξέρω τουλάχιστον); Εσύ που όι απλά έσιεις σπαστικότατη φωνή, αλλά μιλάς, μιλάς, μιλάς τζιαι εν φκάλλεις νάκκον σπάσμαν αν δεν λείψει το οξυγόνο σου;
Για τούτον, το σχόλιο μου που την πρώτη φορά που τον είδα ως υποψήφιον παραμένει ίδιο μέχρι και αυτήν τη στιγμή: Πώς θα εκπροσωπήσει τούντη χώρα στην Ευρώπη ένας ηθοποιός που εν άθλιος ακόμα τζιαι ως ηθοποιός;
Τζιαι τέλος, τούτος. Εν ξέρω ήντα επιπτώσεις έσιει πάνω σου, αγαπημένε συμπατριώτη, αλλά εμένα προκαλεί μου ακατάσχετην τάση για εμετό όποτε θωρώ τούντην ταπέλλα. Σφίγγεται -θωρείς το ότι σφίγγεται!- να χαμογελάσει! Προσπαθώ να φανταστώ πόσες προσπάθειες έκαμεν ο φωτογράφος για να εκμαιεύσει τούτον το "χαμόγελο" (sic2). Έτυχε να τον δω σε εκπομπές περί των πορισμάτων της Επιτροπής Θεσμών (νομίζω έτσι εν η ονομασία της) τζιαι ερωτούσαν τον πράματα οι δημοσιογράφοι τζιαι ως πρόεδρος απάνταν "Δε θα σας πω αυτό" τζιαι "Δεν ήρτα δαμαί για να μιλήσω για το άλλο". Άημμας ολάν.
Τζιαι μεν μου πει κανένας ότι πρέπει να τους κρίνω που τες πολιτικές τους θέσεις τζιαι λοιπές μπούρδες.

Τζιαι για να ξεκαθαρίζουμεν, τούτοι εν κάποιοι που τζείνους που έππεσα για κακή μου τύχη πάνω σε διαφημίσεις, ταπέλλες τους κ.λπ.

Θέλω να κάμω τζιαι ένα post σχετικά με τις γελοίες φάτσες που υπάρχουν γενικότερα στην κυπριακή πολιτική, αλλά εν θέλω να δώσω πολιτικό χαρακτήρα στο blog μου. Πέντε posts σχετικά με την πολιτική στην Κύπρο στα τέσσερα χρόνια ύπαρξης του, εν ήδη υπέρ-αρκετά για τούντο blog.

11 Comment(s):

 • Invictus

  http://oilaomon.blogspot.com/2014/05/blog-post_20.html

 • TwistedTool

  Μα δε ρε κουμπάρε, παντού να κάμει διαφήμισην το πλοκ του. Είαμεν το ρε, είαμεν το! :D

 • Invictus

  Δρω. Αντιδρώ. Επηρεάζω.
  U MADDDDDDDDDDDDD???!!!!?!!111!!?!!!

 • TwistedTool

  #ase_mas_kouklitsa_mou :D

 • Anonymous

  Please γράφε πιο σύχνα πολιτικά ποστ. Είναι τόσο διασκεδαστικά! :))
  Raindrops

 • Mikaella Alexandrou

  Ειλικρινά αυτό έλεγα σήμερα στο αυτοκίνητο! ΣΑΤΣΗΝ!!! Επρισαν μας τα εν λέει τίποτε! Σάννα τζαι αν βάλλεις την διαφήμηση 500 φορές την ημέρα τζαι θορώ την σκατόφατσα σου άλλες τόσες θα αλλάξω γνωμή!

 • Ουφ!

  απολαυστικό ποστ, λάικ και ρισπέκτ :-)

  πάντως κάτι συμβαίνει στη Λεμεσό τζαι δεν ξέρω τι... ως τωρά μόνο του Κουρκούλη είδα προεκλογικές αφίσες!! α, ψέμματα, τζαι μια της Συμμαχίας (μη χέσω) Πολιτών που περπατούν τζαι οι έξι σαν τα φαντάσματα προς το μέρος μας :/

 • TwistedTool

  Raindrops μου, ξέρεις ότι εν ασχολούμαι..Εν μπορώ να γράφω πιο συχνά, διότι εννα γεμώνει εμετούς το πληκτρολόγιο :)

  Πε τους τα Μικαέλλα!

  Ουφ! μου, χαίρομαι που σου άρεσε! Είδα τζιαι τους συμμάχους (μη χέσω κι εγώ!), εν όντως creepy as hell!

 • Lucrezia Borgia

  Εν ξέρω για σένα βρε Twisted, εγώ θα ψηφήσω κουνέλια.....εεεεμ τα ζώα θέλω να πω.
  Αλλά εν το ήξερα ότι εκατέβαινε τζιαι ο ατάλαντο ο Κούλλης. Τζίζους, μάι γκοντ, βαστάτε με!!!!

  υ.γ. Κυριακή έσσιει θάλασσα τζιαι πρότεστ για τα σκυλάκια στο Δασούδι. Σιγά μεν χαραμίσω την ημέρα μου για τις Ευρω-πεο-Εκλογές τους!!!!

 • TwistedTool

  Lu μου, εν πολλά καλή η ιδέα σου τζιαι αν εύρω το βιβλιάριο μου, μπορεί να πάω να στηρίξω τζιαι γω τους φιλόζωους, παρά να δώκω περιθώριο οφέλους στους λύκους!

 • patinios

  Με τις διαπιστώσεις σου για τους εικονιζόμενους(και όχι μονο) πολιτικούς συμφωνώ , διαφωνώ όμως με την αποχή. Μέχρι να βρεθεί καλύτερος τρόπος (και ποιο δίκαιος) ο μόνος τρόπος που έχουμε να αντιδρούμε είναι η ψήφος μας. ψάξε και θα βρεις διαμάντια στα σκουπίδια!!!

Post a Comment

Περιμένω σχόλια, απόψεις, παρατηρήσεις, σκέψεις, ιδέες, συμβουλές και οτιδήποτε άλλο έχετε να πείτε σχετικό με το θέμα.
Spam και βρισιές δε γίνονται δεκτά.
Για επικοινωνία μαζί μου εκτός του θέματος του post, αποταθείτε εδώ.