However far away, I will always love you.. However long I stay, I will always love you.. Whatever words I say, I will always love you..
The Cure - Lovesong

Κύπρια Βασίλισσα

Στη δουλειά πλέον αφήνουμεν κλειστή την πόρτα του καταστήματος τζιαι ανάφκουμεν το έαρκκοντίσιον, διότι άλλωσπως εννα ψοφήσουμεν είτε που υπερθερμία είτε που ασφυξίαν λόγω δρωματικών μυρωθκιών. Ο κόσμος, λοιπόν, κουντά την πόρτα τζιαι αννοίει τζιαι μπαίνει μέσα. Φκαίνει τζιαι θκυο σκαλιά πριν φτάσει στην πόρτα φυσικά. Εν το λαλείς τζιαι το πιο πολλύν σκόρσον ever.

Τζι' όμως.

Σήμερα πριν το μεσημέρι, σταματά ένα τζιπ (μπορεί να ήταν Qashqai, μπορεί να ήταν τζιαι X5) έξω που το αυτοκίνητο τζιαι τι να δω;! Κατεβαίνει που μέσα μια Σρι-Λανκέζα (μπορεί να ήταν τζιαι Φιλιππινέζα) τζιαι έρκεται προς το κατάστημα. Μισοαννοίει την πόρτα τζιαι νεύκει της συναδέλφου να πάει έξω.

-Μάταμ σέι κκαμ.

Προφανώς η κοπέλλα εκατέβηκεν που τη θέση του συνοδηγού. Στη θέση του οδηγού εκάθετουν η βορτάκα η Κυπραία η μαστόρισσα της. Πάει η συνάδελφος στο αυτοκίνητο. Έρκεται πίσω, τιμολογά της ένα σύρμα τζιαι πάει να της το πάρει. Στρέφεται με τα λεφτά τζιαι ώσπου να τα βάλει στο ταμείο, ξαναστρέφεται η Σρι-Λανκεζού (ή Φιλιππινεζού).

-Μάταμ σέι κκαμ ακέν ππλις.

Ξαναπάει η συνάδελφος, θωρώ την επιάσαν την κουβένταν για θκυοτρία λεπτά. Στρέφεται, ρωτώ τι ήθελεν τζιαι λαλεί μου ότι ήθελεν να της ξεκαθαρίσουμεν ότι το σύρμαν που έπιασεν ήταν ορίτζιναλ.

Σας παρακαλώ ρε κοπέλια. Πέτε μου πού σκατά πάμεν. Ποιοί σκατά νομίζουμεν πως είμαστεν; Επειδή έσιει κόσμον πιο φτωχόν που εμάς τζιαι αναγκάζουνται να έρτουν να δουλεύκουν σπίτι μας, σημαίνει είμαστεν βασιλιάες τζιαι εν οι δούλοι μας;

Τι εννα πάθεις ρα βορτοττοππουζοχωρκατοαππωμενοκυπραία αν κατεβείς ανάμιση λεπτό που το αυτοκίνητο γαμώ το ψηλομουττιλλίκκι σου τζιαι τη φαντασία σου; Που να τα χάσεις ούλλα μέσα σε μιαν ημέρα τζιαι να αναγκαστείς να ταπεινωθείς παραπάνω που την κοπελλούα που δουλεύκει κοντά σου! Χτηνόν.

12 Comment(s):

 • μπούλμπι

  κατζίες! me like.

 • Invictus

  Μάταμ σέι πελάτης πάντα δίκαιο.

 • Αχάπαρη

  Μάταμ να πάει να πνιγεί

 • Mikaella Alexandrou

  Ρητό απο γιαγιά : Εν μας κανεί η πείνα μας τζια η κακοριζιτζιά μας εκάβλωσε τζαι η βίλλα μας τζαι έφτασεν στα φκιά μας! Νομίζω τα λέει όλα!

 • back2flat

  Δε μπορώ και μόνο που το διάβασα μου ανέβηκε η πίεση! Ζώα που νομίζουν οτι επειδή έχουν λεφτά έχουν αξία.

 • Ina

  Επαφή με την πραγματικότητα-0.Χθες μου έλεγαν για μια οικιακή βοηθό που τόσο πολύ τα έπαιξε από τη συμπεριφορά της 1της μαστόρισσα της που είχε μόνο ένα παιδάκι που προτίμησε να πάει σε σπίτι που είχανε 3 και πολύ καλύτερη συμπεριφορά. Επιπλέον δουλεύεται σε drive-through ή σε κατάστημα?

 • Anonymous

  Υπάρχει περίπτωση αντί βασίλισσα η μάταμ να είναι ανάπηρη?

 • TwistedTool

  Σε κατάστημα!

 • TwistedTool

  Πάντως πριν 1 μήνα που ήρτεν τζιαι έπιασεν το iCrap της, εν ήταν.

 • Μάταμ

  U MAD BRO????!!!!111!!!111!!!!!!!!

 • Dreamer

  η αληθκεια τζιε εγω ηρτα να παιξω τον δικηγορο του διαβολου τζιε να ρωτησω αν εν αναπηρη αλλα ειδα οτι ερωτηθηκες ηδη. αλλα θα επιμενω. επειδη εν τζιε σε ηλικια μπορει να εσιει κινησιακα προβληματα.
  αλλα τζιε αναπηρη να ηταν, μια καλυτερη συμπεριφορα θα ηταν να πιασει τηλεφωνο που πριν "ερκουμε σε 5 λεπτα τζιαμε, σε παρακαλω εφκα εξω να με εξυπηρετησεις γιατι εν μπορω, τες ευτζιες μου κτλ"

 • TwistedTool

  Dreamer, ήταν κοντά στα 50-55.. Τζιαι όπως είπα, εξαναήρτεν τζιαι ξέρω περί τι είδους πλάσματος πρόκειται, γι'αυτό τζιαι αναφέρω το δαμέσα!

  Επίσης, τούτον που λαλείς, έτυχε μου. Επιάσαν με τηλέφωνο, είπαν μου "Εννα έρτω με το τάδε πρόβλημα τζιαι επειδή εν μπορώ να περπατήσω, μπορείς να έρτεις ως το αυτοκίνητον;". Τον τζιαιρό τζείνο ήμουν τζιαι μόνος μου στο κατάστημα. Εκλείωσα τζιαι επήα για κανένα δεκάλεπτο στο αυτοκίνητο του ανθρώπου. Εν είχα κανένα πρόβλημα!

Post a Comment

Περιμένω σχόλια, απόψεις, παρατηρήσεις, σκέψεις, ιδέες, συμβουλές και οτιδήποτε άλλο έχετε να πείτε σχετικό με το θέμα.
Spam και βρισιές δε γίνονται δεκτά.
Για επικοινωνία μαζί μου εκτός του θέματος του post, αποταθείτε εδώ.